Sazenin Ay kızlar doğum yaptım ama hala elim buraya geliyor, happy kids e bi kaç defa girdim soru sordum cevap veren yok 😅 burasını daha bi benimsemişim 🤭 doğum yapıp benim gibi hala burda takılanlar kimler ✋️
aycinelizsmom Sazenin ben kids’i hiç indirmedim desem 🤣🤣 Ocak 11de doğum yaptım burdan kopamıyorum 🙂↕️😅
Tubatgn Sazenin Burası hamileyken güzel. Doğum olduktan sonra burası sarmıyor. Arada bir bakıyorum. Tecrübeme göre sorulara cevap veriyorum. Happy Kids dipsiz kuyu. Oraya bulaşan bir daha buralara pek gelmiyor. Postu yukarı da tut. Happy kids te herkes doğum yapmış yoğun birer ana. Bazen hızlı cevap alırsın bazen yavaş. 😌
Sazenin Tubatgn ya ne biliyim girdim de bi soğuk geldi oralar bana 😅 belki ilerde sarar şimdi daha 6 gün oldu yeni yeni alıp bakabiliyorum zaten
Alp2108ask Sazenin bende burdayım kids soru sorunca cevap alamıyorum. Ordaki sorulara bakmakta hoşuma gitmedi 🙈 buraya alışmışım 🙈
Sazenin Alp2108ask bende sordum alamadım kafam attı buraya döndüm bi sürü cevap aldım 🤭 happy mom candır 😅
MorKelebek54 Sazenin suan cok normal inan. Bende ilk zamanlamrda oyleudim cok yabanci geliyodu kids. Ama suan oyle degil cunku orda artik birilerini tsniyip sohbet edebiliyorum. Suan burasi da bana yabanci gini mesela sizi hic gormedim gibi geliyo. Ordaki cogu kisiyi gordum taniuorum tabi burdan tanidiklarimin da etkisi var bunun. Alistikta oraya ordan kopamiuo insan
hhaziran Sazenin eski bir kids kullanıcısı olarak bence burası daha güzel😂 orda kaos, entrika ne ararsan var 🤣
Sazenin hhaziran öyle diyorlar evet orası daha hareketli kaosu daha agresiflikler varmış öyle duydum 🤭 hamişler ponçik anneler ….🫠