dilarabal1 Merhaba 10+3 haftalık hamileyim. İnstagramda cinsiyet bakan sayfalardan son ultrason görüntüsü ile baktırdığımda 2 hesap sahibi de cinsiyeti kız gördüğünü söyledi. Sizce bu teoriler doğru sonuç veriyor mu ne düşünüyorsunuz 🤔
gecegunduz dilarabal1 baktırmıştım bende yanılma payı çok çok az demişti hatta kız dedi ve sonuç erkek (:)
SuEr_Tu1512 dilarabal1 Ne kadara baktırdın? Bende baktırmak istiyorum da tahmin ediyorlar sonuçta %100 doğruluk payı yok🤷
busenaz68 SuEr_Tu1512 baktirmayın boşa bende baktırdım birisi 150 birisi 250 istedi heyecan merak ile ikisii de erkek dedi sonuç kız 😅
Eminesentepe1 busenaz68 şu sonuç bana da nasipmolsun inşallah ya 2 oğlum var Bnde baktırdım bana da ikisi erkek dedi ama gönlümden kız çok geçiyor inşallah hayırlsıula
dilarabal1 busenaz68 ya benim ilk bebeğim kız istiyorum çok ama erkek hissediyorum😅😅 bu sayfalar kız deyince sevinmiştim bildikleri bir çok kişi var ama geri dönüşler çok iyi %80 doğruluk %20 yanılma payı oluyormuş
ozr1 busenaz68 yaa bende baktırdım ve erkek dediler umarım yanılıyorlardır diye dua ediyorum bende sağlıklı bir kızım olmasını çok istiyorum, nub teorisine göre mi baktılar size ne dediler tam olarak 🥹 💖