Nurerdgn Kizlar biraz önce kapının eşiğinde mermerler olur ya ona bastım ayağım kaydı ve mermerden yere zınk diye indim 2 3 cm bi yuksekligi var mermerin cok siddet hissetmedim ama korktum bebege bisey olabilirmi diye 19+5 gunluk hamileyim
NaimeYilmaz Nurerdgn Seni korkutmak ıstemem ama buna benzer durumu calısma arkadasm yasadı sabahı dustu aksamıda kanaması oldu ve 6aylkk bebegını kaybettı tedbır amaçlı gitmeni tavsıye ederim hersey anlık olmayablır inşallah yoktur bişey 🙏
Sonay Nurerdgn ben bişey oldugunu sanmıyorum araba carpıpta bişey olmayan var tabiki takipte ol hareketleri kontrol et ayrıca kanaman falan olursa hiç durma doktora git koruyan Rabbim koruyor
Bhr34 Kanaman falan olmadıysa olmaz herhalde canm içini ferah tut.bebeğinin hareketlerini hissediyormuydun hissediyosan takip et oynuyomu diye
Nurerdgn NaimeYilmaz canim hastane cok uzak bize arabamiz falan yok kendim dusmedim ayagim mermerden yere indi zınk diye bebegimi de hissettim biraz once Rabbim esirgesin insaallah hepimizin evladini
NaimeYilmaz Nurerdgn ben dustun sandm arkadasm popo üstğ sert bi sekılde dusmustu hissettysen sorun yoktur o zaman 🤗