Gmzle Parolaktin yüksek mi ya da neden yükselir beta da 57 çıkmış dusuk değil mi uygulamaya göre 4 hafta diyor
_biranneadayi Gmzle Betanın önemi yok düşükse geç döllenmedir, yüksekse çok normaldir. Önemli olan iki güne bir iki kat artmış olması. Haftaya göre hesaplanmaz ben de 4 haftalıkken 22 ile öğrendim şimdi 31 haftalığız. Hayırlı olsun gözün aydın❤️
Sevda_kygszz Gmzle bemce hamilesiniz ben beta 5 ile ogrendim ilk gittigimde kese var bebek yok denildi 2 hafta sonra gittigimde bebegi de kalp atisini da duymustum 8+5 de suan 23+0 olduk
Nur67 Gmzle bildiğim kadarıyla düşüklüğü önemli değil sanırım 2 gün sonra tekrarlayın 2 katı olması gerekiyor daha iyi bilenler yazar mutlaka ya inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷
Gmzle _biranneadayi yarın sonuçlar için gidicem 20 si adet gunumdu o gün az kanmam pedi doldurmayacak kadar yani sonra kahverengi oldu sonra tekrar kırmızı oldu sonr bitti dün ondan da endişeleniyorum artmazsa diye adet günümde daha yüksek olmazmiydi değer hatta adet günüm geçti bile
_biranneadayi Gmzle ne görecek kız daha o minnacık bi şey doktorun karından bakması hata😂 Belki miyom falan varmı diye bakmıştır onun dışında kese rahim kalınlaşması vs için bile çok erken