Meridaily GezenTavuk_2 ayy evet baktım kuzum🥹 ben de çarşamba yapacağım test çatlatma iğnesinin 14.günü bugün
cakirbebek GezenTavuk_2 ya stres yapmadım henüz ama heyecan yapıyorum valla hatta yarın sabah kan vermeye gidicem 🥰
GezenTavuk_2 cakirbebek ay hayır yapma bence iki üç gün kola yap Benim aklım olsaydı öyle yapardım 10-11 gün önceden gittim köyün delisi gibi verdim 🤣
cakirbebek GezenTavuk_2 hahaha ben tüm kan değerlerimede baktırmak istiyorum trioid hastasıyım onunda çıkması 1 haftayı buluyor sonucu o yüzden yarın vereyim vitamin eksikliği varsa basliyim ön hazırlık bakmisken betaya da baksınlar dedim 😂
cakirbebek GezenTavuk_2 biraz pahalı olduğu için eczaneler bulunmuyor herkes genelde en ucuz gebelik testini alıyor ama eczanede de sipariş verilebiliyor depolardan 2-3 saat içerisinde geliyor haberiniz olsun (eczanede çalışıyorum) 😂
GezenTavuk_2 cakirbebek he o zaman olur bak ama bence testte cikmadiysa kanda henüz çıkmaz hayırlısı olsun bizim için
Anne6161amine cakirbebek yok 4 gün kala yapcam bı daha çift çizgi aramaktan gözüm bozulacak yoksa hahaha
cakirbebek GezenTavuk_2 devir değişti önceden kanda çıkmadan kasette çıkmazdı hani 5 falan olsada bana okey 😂
Morrinah GezenTavuk_2 teglden 4 gün önce sonuç alanları duydum ben adet gününde bariz çift çizgi gördüm öyle yanıltmadı da açıkçası