GezenTavuk_2 Kızlar awox marka ile gebeliğinizi adetten kaç gün önce öğrendiniz. Trendyoldan sipariş ettim’de çok merak ettim. Az önce birinin postuna denk geldim 7.7 HCG bile saptamış🤭
Girlmama GezenTavuk_2 bu markayı hiç kullanmadım sanırım ama erken gebelikler GÜYAA 6 gün öncesine kadar sonuç veriyormuş ben pek doğru bulmuyorum ama ilk regl günü yapabilirsin
DuruDefne_mommy GezenTavuk_2 benimde adete 2 gün kala pozitif verdi ilk defa yarin kan vericem haber veririm🥰
Anne6161amine GezenTavuk_2 bende internetten aldm geldi meraktan yaptım bı tanesini adetime 7.gun var hiç bişi çıkmadı 😂
Morrinah GezenTavuk_2 teglden 4 gün önce sonuç alanları duydum ben adet gününde bariz çift çizgi gördüm öyle yanıltmadı da açıkçası
GezenTavuk_2 Girlmama yok kız 6 gün öncesi yapmam zaten ay akıllı gibi dün 11 gün varken kan verdim 2.0 görüp ağzımın payını aldım 🤣 birde 3 prodoctor test pozitif gösterdi silik şekilde.
BesteYetik GezenTavuk_2 prodoktor banada bugün aynisini yapti genel bi sorun mu acaba? Guya en güvenilir marka idi..
Girlmama GezenTavuk_2 jxjdjdmdjrkonu bende yaşadım ya ayılıp bayıldım kucağında taşıdı kocam beni negatif çıktı sabahına regl oldum sonra 2 defa daha verdim 2.0 gördüm reglin 1. günü prodoctor pozitif çıktı aynı gün kanda 47 çıktı ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi 🤣
GezenTavuk_2 DuruDefne_mommy tamam kuzum bekliyorum mutlaka aşkım birde birşey diyeceğim ben adetime 11 gün kala afedersin mal gibi kan verdim negatif çıktı bu normal dimi ?
DuruDefne_mommy GezenTavuk_2 tabi ki normalde yumurtlamanin üzerinden kaç gün geçti ki kan verdin canım bekle bence çok erken bende 10 gün kala awoxla yaptım 5 tane testi yemiştim resmen ama bugün adete 2 gün kala yapinca çıktı
ikizlerin_annesi__ GezenTavuk_2 büyük ihtimalle benim sonucundan bahsediyorsunuz ama tam hamileliğim belli değil 🙈
brtg BesteYetik internetten almicaksin böyle önemli şeyleri gidip.eczaneden alicaksin ben prodoctor ile ögrendim gebeligimi
Girlmama GezenTavuk_2 benim ayın 7sinde 2.0 dı 15inde 47 tabikide yükselebilir çok düşünme ben çok düşündüm hep negatif gördüm saldıktan sonra pozitifi gördüm şimdi yanımda yatıyor kızım
GezenTavuk_2 DuruDefne_mommy daha adetime var 3 nisan adetin 14 günü yumurtlama oldu 15-16 çatlama oldu 36 39 döngum var