Han23 minussset yokk valla cok zorlamamaya calısıyorum dinlenmek lazım sende zorlama saglıkla gelsin bebişlerimiz❤️
minussset Han23 inşallah . Evi bok götürsene görmezden gel lütfen. Bol bol dinlen . Zaten uykular haram oldu. Birde burda sadece negatif enerji saçan insanlar var onlrıda engelle uzak dur piskolojim bozulur . 🌺
Beyzadrs minussset 29 oldum dün biraz fazla dışardayım eve sürünerek geldim resmen karnım büyüdükçe çok zorlanmaya başladım. Kasılmalarım da 24 te falan başladı nst girdim. Fakat sizin geçmeyen bel ve regl ağrınız varsa bunu doktorunuza söylemenizi öneririm. Çünkü yalancı kasılma genelde çok kısa sürede geçıyor
minussset Beyzadrs kız yorma kendini yat dinlen . Keyfini çıkar . Şimdi nasılsın ? Bel ağrısı refl ağrısı terleme başladı mı
XBurcuburcu 28+5iz yazılan tüm belirtiler aynı şekilde mevcut gündüz iyiyim ama akşam yemekten sonra sertleşme kasıkta batma sağlı sollu dönerken ağrı. Doktorum normal diyor rahim büyümesi sebebpli Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🤗
minussset XBurcuburcu ayyyy çok zor . Regl ağrısı üşüme terleme garip birşeyler oluuor. Siz doktora gittiniz öi bu şikayetlerle ilgili acaba
Hayatbirkere minussset 30 haftalık olduk 🥰 erkek bebek bekliyorum inşallah sağ sağlim bir avazda bebeklerimizi kucağımıza alalım 🥰🙏🏻 benim belli zamanlar belimin bir tarafına acı saplanıyor sonra geçiyor ama sertleşmede devam ediyor zamanımız da azaldı çok heyecanlıyım 😌
minussset Hayatbirkere maşallah. Allah analı babalı büyütsün . İnşalllah sağ Salim günü geldiğinde alırız bebekleri. Ya bu bebeğin toplanması birde refl ağrısı terleme beni çok yoruyor . Sizde de var mı
XBurcuburcu minussset evet belirttim doktoruma bu haftalarda artık bunlar normal diyor hayırlısı olsun bakalım zamanı dolduruyoruz bir şekilde 🤗
Hayatbirkere minussset amin canım inşallah ağrım olmuyor artık ama terleme beni de basıyor menopoza girmiş gibiyim 😂😂 ayaklarım o kadar yanıyorki üstü açık uyuyabiliyorum sanırım regl olamayınca yangın basıyor bizi 😂
minussset dhabibe_minik aaaa sizden haber haber bekliyorum . Bakalım doktorunuz ne diyor. Kasılmadan kastınız bebeğim toplanması karın sertleşmesi adet sancısı bel ağrısı gibi mi ?
minussset dhabibe_minik kramptan kastınız nedir ? Afedersin vajinaya aniden iğne batıp çıkması gibi mi ?
betul1- minussset 30 haftalığız kasılmalar başladı toplanıp duruyor arada kaşık agrısı oluyor bu aralar tansiyon düşük geziyorum başım dönüyor
minussset betul1- kaçıncı hafta başladı kasılma ? Kasılma dediğinizde bebeğin toplanması dimi ? Çok sık oluyormuydu? Regl sancısı bel ağrısı falan yaşıyormusunuz
annim_803 betul1- bende28+5 haftadayim beninde sürekli tansiyonum düşük 14. Haftadan beri kasilmam var bu haftada çok sancı çekiyorum uykusuzluk başladı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah zamanında bebislerimizi alırız kucağımıza
dhabibe_minik minussset evet öyle oluyor doktor erken başlamış dedi ama muayene de bi sıkıntı görünmüyor dedi