zynpknt Merveue başından beri kullanıyorum çevremde kullanıp sağlıklı doğum yapan çoook fazla ama ilacı kullanmazsanız sıkıntı
Minnakpopus Merveue ilk gebeliğimdede vardı şükür ilaçla dengelendi sağlıklı doğum yaptım. Bu gebeliğimdede var ilaç kullanıyorum bi sıkıntım yok. Asıl sıkıntı ilaç kullanmazsanız
Annekiziiveeoglu Merveue tabiki ilaç kullanmak şart. Aşırı yüksek değildi ama en düşük doz ilaç alcak kadar yüksekti. Bir iki ay sonra dengelendi sıkıntı olmadı şükür
Ruzname Merveue bende tsh yüksekliği var ilaç kullanıyorum. Düzenli ilaç kullanımı ve doktor takibi ile istenen seviyeye geliyor.
Ruzname Merveue gebeliğin başında 6’ya yakındı. Olması gereken seviye 2 civarıydı. Hergün ilaç alıyorum düzenli olarakta her ay kan veriyorum.
Ayshababy Merveue 28 haftalığım hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım ilaça artık 8 ay oluyor hala kullanıyorum doğrana kadar devam doğdurduktan sonra inşallah bırakırım
brcnndmrr Merveue Tshım Yüksek İlaç Kullanıyorum Doğumuma 1 Hafta Kaldı Bebeğimde Gayet Sağlıklı Normal Doğum Olucak Onun Gelmesini Bekliyoruz korkmayın korkulucak birşey yok :)
Han23 Merveue benimde hamileliğimin başında 2 nin üzerindeydi aşırı yüksek değildi doktorum ilaç vermedi. İyotlu tuz kullanmamı önerdi sonra dengelendi düzeldi. Aşırı yüksek olursa ilaç kullanmak gerekiyormuş tabii en iyisini doktor bilir
brcnndmrr Merveue kız 9 ay kullandım korkma küçük bir ilaç veriyorlar hergün düzenli aç karnına içiyorsun 9 ay boyunca içtim korkulucak birşey yok 😀
Gokturkmom_ Merveue Ben ilaç kullandım sağlıkla bebeğimi kucağıma da aldım .Tek yapmanız gereken ilacı düzenli bi şekilde kullanmanız.Bebeğim doğunca onun da değerlerine baktılar sonrasında sınırda çıktı ,sonra yine kan verdik düzeldi çok şükür zamanla 🥹🙇🏻♀️
hediyei Bende ilaç kullanıyorum 3.5 4.4 seyrinde dalgalanıp duruyor bir türlü istenen seviyeye inmiyor herhangi bir sıkıntı olmaz inşallah
neysene Merveue ilk gebeliğimde de yükselmişti euthyrox adında ilaç vermişti sağlıklı vajinal doğum gerçekleşmişti doğumdan sonra normale düşmüştü. Şimdi yine gebeyim yine aynı şekilde ilaca başladık takip edeceğiz bakalım. Doktorun söylediği ilacı kullanmak şartıyla endişe edilecek bi durum değilmiş.