zynpknt Pinar59 zarar vermiycrk bişeyse yapar geçerim inatlaşıp kendimi üzeceğime 😂 he zarar vercek şeyleri yaptırmam tabi şekerli su bilmem ne ama tülbentin zararı olmaz bence😂
Aslaninannesi_ Pinar59 benim hastaneden çıkarken sarılık yoktu eve geldik oldu yani kendine sıkıntı yapma nerdeyse çoğu bebek olur bunları düşünüp şimdiden moralini bozma tadını çıkar ♥️
gokcekocyigiit Pinar59 tabi ki de anlaşılır, ileri ise özellikle de, göz bebekleri bile sapsarı oluyor, ki illa ki altını, üstünü değiştirmiyor muyuz bebeğin 🙄 teninde belli oluyordu kızımın, yüzü, tırnaklarına kadar sarıydı
Parinas Pinar59 o sarı örtü bebeğin renginin sarıya döndüğünü anlamaya engel oluyormuş. Haliyle düşük değerdeki zaten kendi kendine geçecek sarılığı görmeyi engelliyor. Yani hiç sarılık olmadı sanılıyor. Ama yükselişte olan bi sarılık için de çok tehlikeli olabilir süreci geciktirdiği için. Yapılmamalı
KumpirsMom Pinar59 kesinlikle değiliz ama işte eşinizin annesi ya maalesefki eşinizin hatrı için en azından yapılabilecek bi konu olunca alttan almanız eşinizide hoşnut kılar çok abes şeyleri kabul etmeyin asla 🫶🏻
keyfimin-kahyasi-misin Ortmedim sarılık oldu ama enfeksiyonluydu o yüzden yükseldi . Ki oetsemde olurdu Gereksiz saçma Annemin ısrarına çeyrek altın durdu bı sure ama oda gereksizdi bence. Yüzde 90 bebekler oluyor zaten
Turuncukadin Pinar59 ay yok annem kardeşime örttü hiç de işe yaramadı 4 gün hastanede kaldı. İyileşmeyi geciktiriyor mu bilmiyorum ama engellemediğini biliyorum
Smiles Pinar59 örtülmemesi gerek aksine teninde sarılık varsa belli olmuyor tülbent altında iken. O tülbent sarı olduğu için tenine de yansıyo. Sarılık içinse beyaz ışık sık sık emzirmek başka çözümü yok yani