Elamomy yok kalp atışını dinleyemedik doktorum artık duymam gerekiyor altan bakalım dedi cuma günü gittiğimde duyamamıştık net tedirgin oldu doktor altanda baktırmamıştım utanıyorum öyle bilmiyorum yani bugün birdaha rendavu vermişti altan baktık kalp atışınıda duyduk kanama alanları vardı onlarda yokmuş artık riskliydi baya bu gebeliğim bende korkmuştum içim rahatladı iyiki altan baktık dedi hata cuma günü gittiğimizde ilk bebek nerde dedi bian göremedik sonra altan bakmak istemişti daha net görelim kalp atışınıda duyarız diye ben biraz daha bekliyebilirim diyince bugün gittim artık duymamız lazım diye altan baktık hata 7 haftalık gebeliğim çokta güvendiğim bir doktor yaşadığım şehirde en iyisi diyebilirim cihazıda güzel olmasına rağmen biraz korkutu ama nazlı bi bebiş olucak dedi hata görünce bi rahatladık hepimiz kalp atışını duyunca korkutu bizi biraz bende gitmişken bidaha atıyım dedim altan daha netir diye düşündüm bide sizin tahminlerinize çok fazla güveniyorum süpriz bi gebeliktide bu kuzenimle sizin yorumunuzu bekliyoruz sürekle forma girip yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın sizin yorumunuz önemli olduğu için size yazdım üst üste ☹️