Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ben riskli gebelik olarak geçiyordum Plesanta previa vardı ve bunun hakkında burada çok bilgi olmadığını düşünüyorum çok korkuyordum araştırmalarım sonucunda hep işte çok kanamalı doğum doğum sonrası aşırı kanama olacak diyordu hangi doktora gittiysem şuanki doktorum benim içimi çok rahatlatmıştı bu konu hakkında ve bana 14 Mart Cuma gününe sezeryan tarihi verdi o günü iple çekiyordum tabiki korku heyecan stres herşey karışıktı neyse o gün sabah 8 de yatışım yapıldı ve ameliyat saatim 09.15 denmişti işte odada giyindim nst ye bağlandım ve en korktuğum şey sonda takımı hemşire geldi ve uyuştuktan sonra taksanız dedim doktor şuan takılmasını istiyor dedi ve bana derin bir nefes al dedi dediğini yaptım ve korktuğum gibi çıkmadı😌neyse sonrasında odama doktorum geldi ve bana baksana tam vaktinde tarih vermişim sancın çıkıyor nst de dedi sonrasında beni ameliyathaneye götürdüler 09.35 te içerideydim ve sedye ye oturmamı söylediler işte gerekli aletleri takıyorlardı sonrasında anestezi doktoru geldi ve çenemi göğsüme yatırabildiğim kadar yatırmamı ve omuzlarımı da indirmemi söyledi spinal anestezi olacaktım sonra kendi doktorum geldi ve elimi tuttu canın acımayacak çok az kaldı bebeğine kavuşacaksın gibi destekleyici cümleler kurdu ve gerçekten onu düşünürken iğneyi hissetmedim bile ayağa sıcaklık iniyor dediler ama ben niyeyse hissetmedim ama uyuşmuştum bebeğim yan olduğu için doktorum ameliyat öncesi ultrasonla duruşuna bakmak istedi sonrasında anestezi etkisiyle midem bulanmaya başladı iğne yaptılar hemen kolumdan ben mide bulantımı düşünürken vücudumun sallandığını hissettim ve sonrasında 09.50 de oğlumun ağlama sesini duydum🥹gösterdiler tabi ten tene temas yaptık hemen ve ameliyathane soğuk olduğu için hemen giydirmeye götürdüler o sırada benim gözüm karardı meğerse kanamam varmış ve tansiyonum düşmüş hemen üç tane dilaltı verdiler ağzıma ve bir iğne daha yaptılar sonrası benim için daha rahat geçti bende ameliyattan 11 de çıktım kanama olduğu için biraz uzun sürmüş ki doktor eşime kontrol edilemeyecek kadar büyük bir kanama değildi diyip kan taktıklarını söylemişler önceden her ihtimali düşündüğümüz için doktorum kan hazır etmişti sonrasında odaya geldim uyuşukluğum 4 gibi gitti kum torbası vardı karnımda ve ara ara kanama kontrolü yapılıyordu sonra hemşireler geldi yürümem için yardım etmeye ben kendimi çok sıktığım için canım yanmadı diyemicem yandı ama karşıya bakıp derin nefes alıp verdiğinde rahat yürüyorsunuz çok detaya girdim biliyorum ama benimle aynı durumda olanlar için açıklayıcı olacağını düşündüm şuan 10 günlüğüz ve mışıl mışıl uyuyor oğlum yanımda ve herşey de de olduğu gibi bu günlerde gelip geçiyor rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 😍