HeyMomlove Hamileliğinde Bol acı turşu yemek isteme Ekşi tarhana canın çekmesi ve Tatlıdan tiksinme oldu mu sizde cinsiyetiniz ne peki kızlar ?
Ozgekiz HeyMomlove kabak yiyemedim, çılgınca limon yedim. Kilo kilo, mandalina gibi soya soya 😄 oglum oldu🥰 şimdi de çok tuzlu istiyor canım ama cinsiyet belli değil 😊
SuEr_Tu1512 HeyMomlove Aaa bu beeenn 🤔 Acı yiyemezdim şimdi sürekli her öğün acı yemek istiyorum, sabah kahvaltıda, akşam yemekte sürekli turşu yemek istiyorum. Tatlıdan tiksinmedim ama artık yiyesim gelmiyor. Cinsiyetimiz belli değil daha 🤷🤷
aysetcdmr_ HeyMomlove tatlıdan tiksinmedim ama hiç canımda istemedi açıkçası ama felaket ekşi yedim hala da yiyorum turşu çok yedim başlarda tiksindim sonra tamamen uzaklaşmadım ama çok canım da istemiyor artık salatalık çok aşerdim salatalıkta artık çok hoş gelmiyor gözüme 😂 cinsiyetimiz erkek 💙
HeyMomlove Edsrr neleri aşerdin peki ben Aşırı acı ve ekşi turşulara adandım resmen 2 kavanoz bitiyorum kızımda kavun karpuz elma balık aşermiştim
Edsrr HeyMomlove genel olarak ekşi şeyler istiyordum normalde tatlı cıkolata falan severm ama hıc yıyesim gelmıyordu
SuEr_Tu1512 HeyMomlove Ye ekşiyi doğur ayşeyi olmuyor mu o ya 😅 7,8 haftalık attığım ultrason görüntülerine hep kız dediler. 1 oğlum var, birde kızım olsun çok istiyorum 🥹
gezentianne HeyMomlove Ayy ben iki hamileliğimde de öyleydim turşuların dibine düştüm ama ilki erkek şimdi kız🤣🤣
Mommy23 HeyMomlove Bende hiç yemediğim kadar tatlıyı gebeliğim boyunca yedim gün aşırı yediğim bile o kadar çok oldu ki bütün kilo alımımı dahi buna borçluyum 😅 37 haftalık erkek bebişimi bekliyorum 🐣
Nursemablk HeyMomlove acı değil de turşu canım istedi ye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler ama alakası yok.Çikolatayı yiyemiyordum mesela tatlı türü diyeyim ama cinsiyet erkek çıktı 🤭😂😂
Anneyimmmben HeyMomlove iki gebeligimde de tatlı yedim canım hiç ekşi çekmiyor aklıma ozeellikle ekşi gelmiyor ilki oğlan ikincisi kiz
Gamzeki 24+5 haftalık hamileyim, ve turşuyu çok seven biri olarak tiksindim, ve başından beri hep tatlı istiyor canım deli gibi tatlı şeyler tüketiyorum 💙 oğlum olacak 💙
ravzae HeyMomlove hiç alakası yok cinsiyetle kızımda tatlıdan midem bulanıyordu resmen bir daha asla yiyemem diyordum şimdi de aşırı tatlı yiyorum sürekli de canım istiyor yine kız dediler