Morrinah Feyzacnszoglu evet vermişti doktorum ama gebelik durumundan dolayı cüzi ücret çıkıyor ücretsiz vermedi
beyazmelegim Feyzacnszoglu Resmiyette pıhtılaşma bozukluğunuz varmıdır? Benim vardı özelde doktorum rapor çıkarttı eğer pıhtılaşmaya ait raporunuz varsa çıkartabilirsiniz
Aysenur_0046 Feyzacnszoglu ozel de yazar devlette yazar canm raporu bide önceden ücretsiz di şimdi birazını ödüyoruz malesef
Feyzacnszoglu Ozgekiz teşekkür ederim bi kaç kişi vermiyor dedi. Aslında bende özelden takiğliyim ama özel muayenehanesi var hastaneye bağlı değil o çıkartamıyor o yüzden emin olamamıştım
Feyzacnszoglu Morrinah normalde ikili 6000 lik oksapar 250 tl filan kutu başı yarı fiyat ödüyoruz diye biliyorum raporlatınca
Feyzacnszoglu beyazmelegim var pıhtılaşma bozukluğum dozunu ayarlarmam lazım devlettekiler kabul etmiyor özel denemek istedim
zynpknt Feyzacnszoglu özelse rapor çıkmayabilir benim doktorum hastanede verdi ama raporda hastanedeki diğer hekimlerin de imzası var bi sorun doktorunuza yani özel muayenehane anlamında
Ozgekiz Feyzacnszoglu hmm, yani ben ilk gebeligimde hem özelde hem devlette takipliydim ozeldeki doktorum çıkarmıştı rapor 😊 hatta tansiyon ilacı raporumu da özel de çıkardılar, oraya devam ediyorum bu gebeliğimde sadece
Feyzacnszoglu zynpknt kendisi veremediğini devletten raporlatmam gerektiğini söyledi devlettikilerde dozunu farklı raporladı onu değiştirmem lazım özel bi hastaneye gidicem en iyisi
miniminibebek Feyzacnszoglu devlete dozunu tekrar düzenletseniz olur özelde yazınca ilaca extra para ödeniyor diye biliyorum 😏 bende de özel klinik takipliydim devlette yazdırdım cüzi bi katkı payı ödedim
Estab Özelden yazıyorlar ama doktorun işine gelirse biraz. Takip etmediği hastaya yazmak istemiyorlar. Bende özelden aldım ama tanıdık vasıtasıyla.
zynpknt Feyzacnszoglu özeldeki doktorunuz ekstra test yaptı mı peki yani benimde doz yeterli geliyor mu diye test yaptı doktorum normalde riskli grupta olmama rağmen 4000 mg yeterli gelmişti
Feyzacnszoglu zynpknt hayır öyle bi test yapmadı ama işk gebeliğimde de 6000 kullandım ona rağmen 1500 gr doğurdum