elham34 15 ocakta kontrole diye gittiğim hastaneye su azalması ve 1 cm açıklık olması sebebiyle 40+3 haftalıkken yatışım yapıldı kızlar. Önce evraklarım tamamlandı odaya alındım akşam üstü suni sancı verildi ve ağrılarım başladı tabi sancı hissediyorum ama açılma yok muthiş sancım oldu sonrasında baktılar açılma yok çıkardılar o gece biraz daha temkinli ilerlediler ... Sabah tekrar muayene edildim serum olarak suni sancı verdiler bu seferde sancı var ben hissetmedim çocuğa etki etti neyse o günde öyle geçti gelen gidiyor ben hala doğuramadım psikoloji yerlerde 😀 3 . Gün oldu 4 cm e kadar açıklık oldu derken bebeğim dayanamadı sunci sancılara ve kakasını yaptı acilen apar topar sezeryana alındım önce sonda takıldı sonra belden iğne yapıldı belimde elektirklenme hissi oldu yatırdılar o an ayaklarımda karıncalanma oldu ve ben ne olduğunu anlamadan başlamışlar ameliyata çok geçmeden yavrumun sesini duydum 17.01.2019 saat öğlen 3 civarı 3500 kg 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi 😍 Çok şükür yavruma kavuştum kızlar darısı sizlere olsunnn inşallah ❤
Aysedgrlikrkmz elham34 maşallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰
elham34 Hazal2323 Normal doğumda o an oluyo sancın doğumdan sonra geçiyor. Sezeryan kötü tabisi sonrası zor oluyo... Oturup kalkmak v.s zor
elham34 serapefem Çatı muayenesinden daha zor oldu benim uyuşturulduktan sonra takılmasını tavsiye ederim