N-A Rahim filmine anestezisiz dayanabilirmiyim cok ağrılı olur mu yoksa kesinlikle anestezili mi olmasi gerekir? Deneyim ve tavsiyeleriniz nelerdir?
orkidemm_ N-A şahsi kendi fikrim ve deneyimim anestezi almaya gerek yok acı eşiğim düşüktür parmağım kanasın günlerce sızlar der dolanırım .Adet ağrısının basınçlı 10,20 saniyelik hali 🤷🏼♀️
Zeyneppp16 N-A canım daha bugün çekildim anestezi almadım ve iki üç saniyelik adetin yoğun olduğu zamanlardaki gbi bir ağrı oldu karnımda okadar. Abartılacak hiç birşey yok 5 dakika bile sürmüyor
Mgsh N-A Araştırma- devlet hastanelerinde artık ücretsiz yapılıyor, yok yere acı ve ağrı çekmeye gerek yok bence.
incii_mom N-A anesteziye gerek yok gerçekten vajinal muayeneden kolay çok kısa adet ağrısı oluyor 1 dk sürmüyor sonra hemen geçiyor
erikarpuz Mgsh devlet hastanelerinde anestezili yapılmıyor ki ben devlet hastanesinde çektirdim çok ağrı yaşadım hem cekimde hem sonrasında 3 gün ayağa kalkamadım sancıdan öldüm hiç memnun kalmadım açıkçası
Asdfj Çok hassas bir yapıya sahibim ama bugün çekindim daha öncede anestezili çekinmiş biri olarak söylüyorum hiç gerek yok hatta anesteziden sonra ne ağrılar çektimm bugün anestezi olmadan çekindim o ara agrı kesıcıde taktılar ama sonra faydası oldu dyeblrm o anda sadece 3 sn geçişde hafıf adet sancıısı gbı oldu geçti dayanılmıcak gbıı degıldı ben dayandıysam herkes dayanır dıyebılırm
ipekmom_ N-A ben hiç acı sızı hissetmedim, yapan kişi ilaç verirlen ufak sızı hissedebilirsin sadece demişti bende hiçbişey olmadı, toplam zaten 2-3dk anca sürüyordur bunun içinde anesteziye gerek yok diye düşünüyorum
Kivircikannee N-A benim acı eşiğim baya düşük anestezili yaptığım halde ağrım olmuştu ağrı kesici iğneden sonra hafiflemişti ama yok ben dayanamazdım sıkardım kendimi sonuç da doğru çıkmazdı o yüzden anestezili çektirdim çektirecekseniz ped koyun mutlaka yanınıza
Aydnkynk N-A eğer rahim geçişlerinde tıkanıklık vs bi sorun varsa ani bi tepki verebileceğimi ağır sonuçları olabileceğimi söylemişti doktorum o yüzden anestezili oldum ki oda 5 dk falan uyutuyo tehlikeye atmaya değmez yani