kaderkeklikk24 Arkadaşlar 5+2 gebeyim şuan da doktora gittim kese görünmüyor diyerek alttan muayene etti çok küçük bir kese göründü ama bu kadar küçük olmaması lazım dedi başka da bişey demedi sizce normal mi gelişir mi doktora soru sorulmuyor zaten
Sendenbanakalan kaderkeklikk24 dr larda kendini bişey sanmaya başladı ya cok kızıyorum ayrıntılı söylemeyenlere insan ztn korkuyor siz en iyisi özlee gidin ne olur olmaz tedbirden
Cessika kaderkeklikk24 hiç korkmayın bazı doktorlar direkt ümitsiz konuşuyorlar. Daha çok minik 1 hafta sonunda her şey daha farklı olur günden güne çok fark ediyor
Cnsymn kaderkeklikk24 benimde yaklaşık bir ay önce kese çok küçük dedi büyümemiş hiç dedi ama büyüdü korkma kendine bebeğine iyi bak öyleyse zaten bir çözüm yok ben öyle düşündüm bol bol c vitamini al güzel beslen ebiz fındık kurıyemiş ye
Basakparlar Sendenbanakalan bide varya bebek görünmüyor kese boş hemen kürtaj demelerine ayar olmaya başladım başıma gelmedi ama burdaki bayanların moralleri hep sıfır bu yüzden
kaderkeklikk24 Sendenbanakalan gerçekten öyle iyi doktora denk gelmek çok önemli Allah iyilerle karşılaştırsın
Sendenbanakalan Basakparlar evet bnde düşük yaptım tamam evde düşürdüm ama direk kürtaj vs diylar elleri alışmış cok kolaymış gibi acsan gec yapalım demişti bn de yok demiştim
kaderkeklikk24 Basakparlar evet moral vermiyorlar suratlarına bakınca zaten bi sorun varmış gibi hissediyor insan
kaderkeklikk24 Nurellaaaaaaa1212 hayır hiçbirşey söylemedi sadece görünmeyecek kadar küçük bu normal değil çarşamba tekrar gel bakalım dedi birde alttan ultrason müsade etme diyor herkes doktorda alttan bakıyor ne yapıcam bilmiyorum