seyda48 Merhaba 5 aylık hamile olduğumu öğrendim ve bilmediğim sürece içerisinde kadın doğum hapı,psikiyatrı ilacı ve üşütme ilaçlarından kullandım. Çocuguma zararı olur mu? Doktor kontrolüme daha var ve beklemek çok zor bir durum.
Minnakpopus seyda48 nasıl yani 5 aya kadar fark etmediniz mi 🙄🙄 detaylı ultrason yani en garantisi sanırım
Csrbbkym seyda48 5 aya kadar hiç garketmemeniz , adet takibiniz ve diğer hassasiyetler belirtileri de farketmemeniz ilginç hamilelikte yanlış ilaç kulalmımı büyük risk burada paylaşım yapmak yerine doktor kontrolü ve detaylı ultrasonlar net bilgi sahibi olursunuz
seyda48 Csrbbkym doktor kontrolune daha var belki biraz da olsa içimi rahatlatırım diye buradayım. detaylı ultroson yapılıp bir sıkıntı varmı diye bakılacak. zaman geçmiyor malesef
Glhayat_54 5 aylık hamilelik öğrenmek🙄🙄🙄🙄 Ne şanslısın kız Biz burda 8. haftalardan itibaren felçli tavuk gibi sürünüyoz ve sürünmeyede devam ediyoz maşallah sana 😂😂
seyda48 Glhayat_54 adet düzensizliğim oldugu için ilaç kullanıyordum zaten oyüzden farkedemedim :( mide bulantım vardı onuda ilaçlardan diye düşündüm
seyda48 hepinize cok teşekkür ediyorum bir kaç kişiye karsı cevap yazmış gibi oldum ama öyle düşünmeyin herkesin dedikleri cok değerli herkese o iki kişi üzerinden cevp vermişim gibi düşünün hakkınızı helal edin lütfen. cok teşekkür ediyorum