Merhaba Kocaeli de özel hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var. Bir çok doktora baktım ancak kafam çok karıştı güler yüzlü stresten uzak tutan ve dilediğimizde ulaşabileceğimiz bir doktora ihtiyacımız var lütfen bilgisi deneyimi olan annelerim yardımcı olabilir misiniz ?
Kocaeli doğum doktoru önerisi acilll desteklerinizi rica ederim
Gizmomuzey ben Gebze’de yaşıyorum medical Park’a gidiyorum doktorum ömer talip turhan çok iyi bir doktordur tavsiye ederim size de
Zeynepkarip maalesef bana uzak çok teşekkürler yinede 🌸
Gizmomuzey bende tam olarak öyle birini aradım ve 6. Ayımda buldum gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim özel ve şehir hastanesi. Sonunda akademi Ömer Doğukan saraç i buldum mesajlarima anında dönüyor güzel ilgileniyor konuşuyor her konuda kafan rahat çıkıyorsun oda dan ilk girdiginde de önceliği tokalaşmak ve hal hatır sormak oluyor daha ince hiç bı doktordan görmedim ayrıca kalkarkende elinden tutup kaldırıyor doğum parami ayarlayabilirsem orada yapacağım
2bebek-41 sanırım akademy hastanesinde sanırım kendisi ancak belki normal doğum yaparsam diye erkek doktor düşünmüyordum ama teşekkür ederim 🙏🏻
Kızlar Kocaelinde oturuyorum park yatağını ve kanguruyu satmak istiyorum ilgilenirseniz happykidste yardımcı olurum
Gizmomuzey ilk doğumumu konak hastanesinde yaptım. Doktorum Firdevs hanımdı son derece memnundum. Ona gidebilirsiniz. Şu anda da Atakent cihan hastanesine gidiyorum. Bu hastaneye bu sefer tercih etmemin sebebi eşimin yüzde 50 sendika indirimi olmasından dolayı. Gerçekten maddi olarak baya iyi oluyor. Seval hanım doktorum ondan da çok memnunum . 8. Aya gireceğim her mesajıma anında geri dönüş yapmıştır. Çok sıcak kanlı çok temkinli . Ona da başvurabilirsiniz.
@Gizmomuzey ben konak Hastanesi’nde Firdevs hanıma gidiyorum öneririm. Normal doğum taraftarı bir doktor güler yüzlü pozitif bir kişilik
babyoz bende bu hafta ilk kez Ayfer hanıma gittim sanırım doğumu da nasip olursa orda yapmayı planlıyorum
Gizmomuzey cihan hastanesi dr seval taşdemir hastasıyımmm 😍😍🥰
Gizmomuzey kocaeli izmit Cihan Hastanesi Betül Nalbant derim başkada bişey demem harikaa bir doktor allah ondan razı olsun:))
Gizmomuzey Medikalpark Ümit Aydın gözüm kapalı tavsiye ederim.Cok pozitif,güler yüzlü,enerjik,ulaşılabilmeside şöyle çok yogun bi doktor oldugu için mesajlara falan biraz geç cevap veriyor ama cok acil bir şeyse ben aramıştım bi kere hemen dönmüştü sağolsun.Öneririm.Bu arada ismine aldanma kendisi kadın
Gizmomuzey
Kesinlikle Konak hastanesi Firdevs şekerci baran doktorum kendisi geç tanıştım ama çok memnunuz.. konuşması güler yüzlülüğü ses tonu bile insanı rahatlatıyor🫠