aysenuro Sizce hamilelik var mı ? 1 haftadır kasık ağrısı var. Adet 1 gün gecikti. Artimed test https://imgyukle.com/i/CWcSAj
gokcekocyigiit aysenuro silik çizgi var, ilk 5 dk da çıktıysa muhtemelen hamilelik var, hakkınızda hayırlısı olsun, kan verin bakalım ☺️🌸
Senayunal aysenuro artımed bende de böyle çıkmıştı ama gebe değilmişim artımed çok yalancı pozitif veriyor istiyorsanız umarım vardır ama çok ümitlenmeyin
aysenuro gokcekocyigiit teşekkürler ilk 5 dakikada çıktı. Doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım acaba ağrı ondan mı diye düşündüm ama o yüzden kafam karıştı. Akşam kan vermeye gideyim
aysenuro Gizemkptn41 evet geçen hafta yapmıştım ama negatif çıkmıştı. Şimdi silik çıktı, yoğun kasık ağrısı ve şişkinlik vardı. Acaba doğım kontrol hapını bıraktığım için mi diye emin olamadım ama akşam kan vereceğim belli olur. Çok sağolun cevabınız için.
aysenuro Bu akşam kan testi verdim. 6.1 çıktı beta. Ne diyorsunuz bu duruma ? 5in altı negatifmiş ama böyle de çok sınırda emin olamıyorum.
aysenuro ozgerbas 2 hafta falan oldu yumurtlama adetim de iki gün gecikti. Bakalım çarşamba tekrar verince iyice içime sinecek şu an çok sınırda olduğu için hamileyim diyemiyorum rahat rahat ☺️
brtg aysenuro artmed güvenme canim başka test al.prodoctor alabilirsin eğer ondada cikarsa kan ver ben 5 ay önce artmed ile tam 6 test yaptim hepsi pozitif ama kan negatifti kendini ümitlendirms
Busranur_mnts aysenuro ayy ne güzel yükselmiş 2 günde bir verin sağlıkla büyür inşallah ben de düşük yaşadım 10 gün önce bana da dua eder misiniz pcos var klomen kullanmıştım doktor adeti bekle o zaman gel dedi