Nur67 sutlukahve_ Lavinyam06 Merhaba kızlar ne yapıyorsunuz? Adet olamıyorduk o ay baya konustuk sizinle ben çok fazla buralara girmemeye çalışıyorum yoksa çok stres oluyorum. Sizi merak ettim neler yapıyorsunuz? Nasıl ilerliyor?
sutlukahve_ Nur67 ben hala olamadım 😂artık saldım valla ya adet olmayı da hamileliği de boşverdim akışına yaşıyorum şuan çünkü stresten başka biseye fayda etmiyor buraya da arada bı göz gezdirip cikiyorm sende durumlar ne
Lavinyam06 Nur67 bende Histereskopi oldum rahimde perde ve darlık varmış şimdi de lekelenmem var adetimin tamamen dökülmesini bekliyorum adetim bitince de doktor kontrolüm var
Nur67 sutlukahve_ inan bende aynı durumdayım.. en son 21 mayısta oldum hala olamadım öyle bende saldım 😀 gecen ay tüp bebeğe başladım fakat yumurta gelişimi olmadı tedavi 3-4 gün sürdü iptal oldu öyle bidaha hastaneye felan da gitmedim canım
sutlukahve_ Nur67 bende en son 14 Nisan’da olmuştum o da tarlusalla düşün yani bende gitmedim hastaneye sen gitmeyi dusunuyir musun
sutlukahve_ Nur67 maalesef ki evet 2 kez hamile kaldım aslında ama düşükle sonuçlandı şuan da deniyoruz olmuyor
Nur67 sutlukahve_ rabbim hayırlısını versin inşallah en kısa sürede o mutluluğu bize de yaşatır. Ben hiç hamile kalamadım bu süreçte
sutlukahve_ Nur67 doktor ne diyor peki bu duruma bana yumurtalıkların tembel dedi mesela tedavi yolu görünüyor
Nur67 sutlukahve_ bana da yumurta sayın az tembel tüp bebek dediler de başladım yumurta gelişimi olmadı bıraktım.
sutlukahve_ Nur67 inşallah güzel haberler alırız ben burda hayıt tohumuyla hamile kalanları gördüm denemeyi düşünüyorum istersen sende bı