Kızlar selamun aleyküm öncelikle☺️💕
Size sorum var benim ilk gebeliğim ve açıkçası bilmediğim için sizlere soruyorum bebek doğduğunda nelerle karşı karşıya kalıcam kendimi eksik hissetmek istemiyorum bilgili olmak istiyorum birazda siz tecrübeli anneler bana yardımcı olurmusunuz hani şimdi şöyle birşeyde var ilk gebelik ilk çocuk olduğu için insanlar sürekli şöyle böyle yap diyor ve açıkcası bu emri vaki konuşma tarzları asla hoşuma gitmiyor biraz bilgili olmak istiyorum hani doğmadan biliyimki ne yapcağımı kimse beni yönlendiremesin ben asla yönlendirilmekten hoşlanmam çünkü kendim yetenildiğimi kanıtlamak istiyorum yani neyi nasıl yapcağımı bana söylermisiniz her bebek elbette aynı değil ama çoğu yaşananlar her bebekte yaşanıyordur mesela kaç saatte bir emzircem yeni doğan bebeğimi bana işte acıkmış süt ver demeleri bile beni ayar edicek çünkü yetebildiğimi anlasınlarki her gün kapıma gelmesinler. Annemler kayınvalidemler fln görsünler yani yetebildiğimi çünkü şimdiden her zaman yanında olucaz gelicez sen bilmiyorsun tecrüben yok diyolar sinirleniyorum