1PrensAnnesi Ssaak bol banyo yap cnm hatta sıcağa yakın ılık suya otur Merdiven in çık Çömelip kalk bolca rahmi açıyo bunlar💙
Sibelylmz Ssaak bugün 3 saat yürüs yaptım merdiven inip çık hurma ye zemzem iç duş al derken yapmadığım kalmadı tık yok hala.
Cansel 1PrensAnnesi ben bunları çok yaptım ama benim pasada tık yok 40+2 yiz açılma yok sancı yok kanaldada değil acaba olurmu açılma falan bu saaten sonra erkek geç oluyo diyolar ama bilemedim ki 😔😔
1PrensAnnesi Cansel maydonoz ve hurma ye cnm oda etkili baya💙 Kanala girmesini filan hiç takma bazı bebek son anda iniyo kanala
Cansel 1PrensAnnesi cnm adacayi içiyorum zararı olurmu sence çünkü adaçayı hamilelikte içilmiyor düşük riski yapıyo ve rahim kaslarını acıyormuş bende içiyorum belkş acar diye çünkü erken dogumluk zamanı geçtim
Mehmetinannesi 40+0 oldum bugün 20 gündür hergün 1.5-2 saat yürüdüm merdiven indim çıktım hurma yrdim hergün duş aldım plates hareketi yaptım hala nst de bir sancım bile çıkmadı açılmam falanda yok ne olacak bilmiyorum başka ne yapsam faydası olur acaba
Sibelylmz Mehmetinannesi aynı işleri bende yapıyorum ama hiç bir ilerleme yok aksine olduğum yerde sayıyorum bu canımı sıkıyor gün geçtikçe
Mehmetinannesi Sibelylmz evet boşa kürek çekmek benimde sinirimi bozuyor ama inatla hala yapıyorum pazartesiye kadar vaktim var umarım bi işe yarar
Cansel Kız acaba bizmi sabırsızıs yoksa gercektende normal olmıcak mı anlamadım ki bide o kadar şey yapıyoruz yok gelmiyolar bence eskiler boşuna erkek geç olur dememiş
Tugcee Kızlar meryem ana otunu denediniz mi benım kardeşim için ablam yaptı gecesine dogumu oldu bende 39 haftalık oldum sancılarım cıkıyor nst de bende yapıcam
Sibelylmz Tugcee ben dün almaya gittim buldum tanıdık vasıtasıyla ile getirmiş biri sonra almaktan vazgectim
Tugcee Sibelylmz gerçekten çok faydalı bende bu hafta içi dualarını okuyup suya koymayı düşünüyorum kavanoz içine ve eltime emanet edicem dogum olunca hemen sudan çıkartması için