sonbahar_2322 aycinelizsmom Bende çok sevindim bencede önden istedim parayı alım bayram sabahı yine isterim ben 😂
Papatya-01 aycinelizsmom benim zorumla olan birşeyi de hiç sevmem akıl eder verirse alırım vermezse tribe devam 😂
sonbahar_2322 aycinelizsmom Haklısın çok bişey kalmadı önceden yürütmüştüm birşeyler bunuda bı gün önceden alırım bayram sabahı yine istemeye giderim 😂😁
aycinelizsmom YavruKurtveAnnesi ahshjsjs benimki bayram sabahı hep bayram gelmiş neyime der 🤣🤣 bizim evde bayram sana geliyor diyo 🤣
YavruKurtveAnnesi aycinelizsmom bu sene çift harçlık alcam zaten benden mutlusu yok kocam şimdiden karaları bağladı😁😁
aycinelizsmom sonbahar_2322 engüzeli valla 🤣 ben de dün bir şeyler aldım kendi param vardı ama kocamın verdiği parayı harcadım 🤣 cuma günü tekrar bir şeyler bakmaya gidicem, bir de bayram sabahı harçlık alırım mis gibi 😅🤣
sonbahar_2322 aycinelizsmom en güzeli bende parayı harcarim bayramda daha hiç bir şey almadım. Bu para bittince yine isterim 😁dedim gibi sonuçta kocalarımız bizim için çalışıyor 🙏🏻 Para vermese dilimden kurtulamaz. O yüzden mecbur 😁 susmam için para vermesi gerek bence
aycinelizsmom sonbahar_2322 ay evet ya kocam hep der ben kim için çalışıyorum diye Allah razı olsun valla şakası bir yana 🥲 Allah başımdan eksik etmesin 🤲🏻
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom 🤣🤣Bende yapmıyorum dkdk şaka şaka cebinde duruyosa ne fesatlanin eve köy derim ama oda koyar zaten 🤣
KumpirsMom aycinelizsmom geçen bayram nişanlıdık bana 20 ₺ verdi 🤣 bu bayram beklentim yok cimri kocaya denk geldik bacım 🤣
aycinelizsmom KumpirsMom 20 ₺ çok beni içeri atarlar bu parayla yakalanırsam açıklayamam polislere deseydin 🤣🤣🤣