Minat9496 aycinelizsmom vallahi ya bayram bahane dört gözle bekliyorum alışveriş yapmayı:)) tabi çocuklar huzur verirse 2.5aylik bebekle ilk gez gidecem bir sürü kıyafet denemek istiyorum
aycinelizsmom Minat9496 ben bebekle gittiğimde eşimi de götürüyorum kuzum o bakarken ben deniyorum mis gibi oluyo 😅
sonbahar_2322 Deleted33000 evet canım zamanla. zam da yaparım insaflı birim benim gibi karısı var şükür etsin bence 😂
aycinelizsmom YavruKurtveAnnesi kız benimki bugünden başladı harçlık vermeye 🤣🤣🤣 az önce al bu yanında dursun diye para verdi 😅😅
aycinelizsmom YavruKurtveAnnesi wkwösödö olabilir 🤣🤣 olsun ben yavaştan paşa kocacım moduna geçiyorum 💃🏻😅
sonbahar_2322 Deleted33000 Bebeğim doğsun maaşına birlikte el koyarız Bayram ikramiyesi veremem canım bize kalmaz Arada 100 TL veririm. Biriktirsin verdiklerimi 😁
sonbahar_2322 Deleted33000 Hem de çok iyi diyorum benim gibi karısı var şükür etsin hergün insaflı adaletli hak yemeyen 😁
Deleted33000 sonbahar_2322 tabikide katılıyorum sana adamcagizin hakkına da o kadar düşüyor demekki😂😂
YyyyYasemin aycinelizsmom evettttt hatta ilk bayramımız diye kayınpederimden 1.000 tl aldım erken verdi kendine bişey almak istersen diye bayramda da eşimden alcam😆
aycinelizsmom YyyyYasemin ahahah süper benşm kayınpederim vefat etti, onun yerine kayınlarım veriyor 🤣🤣🤣