Asfur Eliffyamann gece kasılmalarım oldu doğuruyorum sandım sonra uyuyayım dedim uyumuşum sabah uyandım yine bir şey yok🤦🏻♀️ sen naptın gelmedi dimi daha
Eliffyamann Asfur yok gelmedi benimde gece çok kasilmam oldu on dakikada bir bu sefer geliyor dedim kalktım egzersiz yaptim, sabah 6ydi dus aldim geçmedi hatta sonra uyudum biraz, sabah kalktim bisey yok, tam delirmelik valla
Asfur Eliffyamann offf aynısı resmen bari başlıyorsun devamını getir o kadar acı çekiyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️senin yazını gördüm ağrım var diye dedim kesin bu sefer geliyor yine olmamış. Neyse artık bugün kandil dua edelim birbirimize 🤷🏻♀️
Eliffyamann Asfur evet uyuyamadim ki ağrı girdiğinde kuvvetli geliyordu, gerçekten çok sıkıldım ya ağlayıp duruyorum artik çok stres oluyorum
Eliffyamann Starkmama21 canım bir sey soracağım senin ssvd yaptiran doktorun ultrason da eski sezaryen yerinin inceligiyle ilgili birsey dedi mi kac cmdi
Zeg525534 Benim bebeğim 41+3 de sezeryanla doğdu. Baş gelişti ama yukardaydı başından sonuna devlet hastanesine gittim en son 41+2 de acilden kontrole gittiğimde oradaki nöbetçi doktor bana dedi ki niye bu kadar beklettiler seni plesanta yaşlanmaya başlamış diyerek yatış verdi suni ile doğurtacaklardı ama yukarı çıkınca nst de sancı çıktı diye beklediler. 12 saat hastanede yattım ne suni verdiler ne başka bişey yaptılar. Bebeğin kalp atışları yüksek çıkıyordu alttan muayene edip bakıyorlar ne açılma var ne bebek iniyor böyle olmayack diyerek hastaneden imza ile çıktım bana çıkarken eve değil başka hastaneye gitmemi protein kaçağımın olduğunu söylediler. Özel hastaneye gittim ve orada muayenede normal zaten doğuramayacağımı bebeğin başının büyük benim kanalın dar olduğunu söylediler yarım saat içinde bebeğim kucağımdaydı. Ben hep normal istedim ama çok şükür bebeğim sağlıklı ben sağlıklıyım doğuma dair bir korkum olmadı keşke daha erken gidip doğursaydım
Asfur Zeg525534 nerden bileceksin ki böyle bir durum olduğunu. Ne güzel sağlıkla almışsın kucağına bebeğini. Bende sezaryen fikrine aşırı karşıydım ama 40+4 olduk gelen giden de yok bakalım yarın kontrolde ne diyecek doktor. Plasenta yaşlanması gebeliğin sonlarında normal karşılanıyor diye biliyorum
Zeg525534 Asfur evet normal bişeymiş ama artık bebeği yeterince besleyememeye başlıyormuş o yüzden fazla tutmamak lazımmış bebeği