Seyda5- Bugün negatif haberi almamın üzerinden 4 gün olmam gereken adetim üzerinden 5 gün geçti ilaçları direk kestim adetim hala olmadı işin ilginç yanı herhangi bir belirti falan da yok. Sizin ne zaman oldu adetiniz ?
Asill01 Seyda5- bnm ilk transfer negatif oldu ilaçları bıraktıktan 10gün sonra regl oldum bitincede histereskopi oldum yani gecen hafta önümüzdeki ay ikinci transfer olacak negatif sonrası 7-10gün sonra lekelenme başlıor
Seyda5- Melisal regli olunca gel bakalım kalan bir şey var mı dedi geriye kalan embriyom yok o yüzden tekrar başlamayacağım
Seyda5- Asill01 normal adet gibi peki o zaman yumurtlama da değişiyor dimi yani şuan yumurtlama yok adetten sonra mı başlayacak
Asill01 Seyda5- ewt canm kaç gün geciktiyse ona göre yunurtlama oluyor adet oluyorsun ondan sonra yumurtlama başlıo cnkü histereskopi yapılması için yumurtlama başlamadan yapılacak denildi ona göre yapıldı
Asill01 Seyda5- hayır hiçbir sorun yok bi aşılama bi tüp bebek düşük oldu oyuzdn çizik atıldı tutunma olasılığı yükseltmesi için canm geçmişte iki dogumun war gebeliğe engel bi durum yok