baharrrr123 ikizlerin_annesi__ benimde böyleydi betam 46 çıkmıştı 4 gün vardı reglime şuan 6 haftalık hamileyim kan testi verin hemen 🥰
ikizlerin_annesi__ Kızlar adetime 4 gün var daha ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sizce 2. Çizgi var mı birde kan tahlili vermek için erken mi ?
Hlyakky ikizlerin_annesi__ canım negatif gibi duruyor ya çokk aşırı silik geldi gözüme 🥺 ama daha 4 gün varmış bence 4 gün daha bekle içinde şüphe varsa, kan tahlili için de önce testte gör sonra gidersinn 🩷
Havva426 Belki hafta olarak küçüktür o yüzden silik çıkmıştır beta hcg en doğru sonucu verir hem içiniz rahatlar
KLORAKHANIM GezenTavuk_2 ben ilk gebeligimi böyle ögrenmiştim ahahha o yüzden görüyorum hatta benim ki fotografta bile çıkmamıştı
yesildeniz_ GezenTavuk_2 çizgi çok net görünüyor görmeyenlere bende şaşıyorum 😂 ışıkla çizgi aramaktan sanırım şahin gözlerine dönüştü gözlerimiz
ikizlerin_annesi__ Zeynepinci_ Allah razı olsun ramazan ayı kimin duası kabul olur bilemeyiz lütfen dua edin
Zeynep010 ikizlerin_annesi__ Bencede var bi içini açıp baksana bazen gölge yansıyor çünkü içini açarsan daha net görürsün benimkinde öyleydi