Akkdkxjdndbn Kızlar çocuğuma aynı şeyleri yedirmene rağmen 2 gündür sadece sırtında bunlar çıktı, alerji mi isilik mi sizce ? 7 aylık, sadece sırtında var. Alerji yayılır mı?
Selim_Alparslan Akkdkxjdndbn Alerji maalesef benim bebeğimde de öyleydi. Ilk cocugumda alerji vardi bence ne yedirdiyseniz onu vermeyin artık ve doktora götürün losyon verecektir hemen geçiriyor isim vermek istemiyorum cocuk doktoru verir zaten 🦋 geçmiş olsun sırtını da ısırasım geldi bu arada 🫠
Akkdkxjdndbn Selim_Alparslan yumurta ve avakado veriyorum. Yoğurtta yapıyor ancak ne vereceğimi şaşıyorum. Sivilce gibi uçlu olur mu alerji?
deletedmom43191 Akkdkxjdndbn alerji malesef aile hekimine götür ilaç yazsin onlar kaşınır rahatsız eder
Selim_Alparslan Akkdkxjdndbn Bu arada benim bebeğim çok kaşınıyor ve ağlıyordu isilikte kırmızı kabarcıklarla belirirken, alerji genellikle kızarıklık, şişlik ve kaşıntı ile belirir. Burdan anlarsınız sanırım
De25 Akkdkxjdndbn sırtında ensesinde varsa ve diken gibi batıyorsa yani tırtıklı ise ve kasidiginda çocuk rahatlıyora bu isilik alerji olsa heryerinde yüzünde bile olur
Akkdkxjdndbn De25 alerji yazmış bazıları da bilemedim. Sadece sırtında ve ensesinde var. Dollarında bacaklarında göğsünde yok
Selim_Alparslan Akkdkxjdndbn o zaman isilik de olabilir canım bilemedim ki istersen bir doktora götür hemde losyon kremini vs verir hemen geçer inşallah korkulacak bir durum yok her bebekte oluyor 🙂❣️
De25 Akkdkxjdndbn tamam o isirik ılık güzel bur banyo yaptir evin sıcaklığına göre ince giydir yatarkende terlemeyecek şekilde ayarla yatağını mesela örtüsü döşeği terlemeye bisey olsun elyaf falan sa çok terletir terlediginde de hemen sırtını ensesine sil ve aletini her uyandığında degis