Kbrmsl Kızlar ikiz gebeyim vajinada baskı var hatta bacak arası kemiklerinde var yürümekte zorlaniyorm normalmi 25 haftalıklar şuan
minussset Kbrmsl Böyle sanki kemik ağrısı gibi ama DEĞİL kas ağrısı gibi ama DEĞİL yürürken ağrı yapıyor hareket esindedir vajinal kemik sanki ağrıyo givi mi ?
iskhilal Kbrmsl bende yaşıyorum o ağrıyı ve geçmiyor 25lerde başladı 38 oldum hala ağrıyor ebeye sorduğumda normal bebek aşağıya baskı yapıyor kemikler esniyor iyi bir şey demişti.
Kbrmsl minussset ay evet öyle gerçekten buna pelvis kaslarımı diyorlar acaba bilmiyorm ama yürürken çok zorlaniyorm artk
Kbrmsl DogaMom geçen hafta gittim doktora sürekli kontrol ediyo zaten erken doğum olmasın diye 32 cm gayet iyi demişti baskı yaparlar normal dedi ama yürürken zorlaniyorm gerçekten çabuk yoruluyorm artk
DogaMom Kbrmsl Allah kolaylık versin, rahim ağzı yetmezliğim var baskı hissi olursa mutlaka iletişime geçelim dedi doktorum ona istinaden söyledim. Sizin ikiz olduğu için belki daha erken yaşamanız normaldir.
Kbrmsl DogaMom rabbim kolay geçirsin sizinkinide inşallah tehlikeli bir durum rahim ağzı yetmezliği erken doğum riski yüksek oluyor galiba inşallah hiç yasamassiniz o durumu galiba ikizler diye benimkiler agır baskı yapiyo
Kbrmsl iskhilal bende 20 lerde başladı şuan 25 im gerçekten yürürken zorluyo çok yürüyemiyorum doktorumda normal dedi aynı şekilde sizinki tek gebelikmi maşallah 38 i görmüssünüz ikizde çok iyi
Kbrmsl DogaMom kaç haftalıkken kaybetmiştiniz acaba eşimin yigenide aynı sebebten kaybettm 19 haftalikken
DogaMom Kbrmsl 22. Haftada kaybettim. Eğer hamile değilse ve durumu müsaitse Arda Lembet i tavsiye ederim benim önceki hamileliğimde biraz da doktor ihmali vardı.
Kbrmsl DogaMom oda sonradan hamile kaldı ve dikiş atıldı aynı şekilde doktor ihmaliydi onunkide bende korktugm için her muayeneye gittiğimde rahim uzunluguma baktiriyorum muhakkak