seabird Selam anne ve anne adayı arkadaşlarım🌸 şu an hastane çantası için bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum. 32. haftaya giriyorum. 30 derecede 30 dakika düşük devirde siveno sıvı deterjanla yıkanıyor şu an. Bazı anneler tekrar durulama önermiş. Sizce gerek var mı? Bitkisel çamaşırla temizlenmişken boş suyla tekrar durulama yaparsam güzel kokusu falan gider diye tedirgin oldum.
Minnaksurpriz seabird güzel kokudan ziyade bebeğin cildinde alerji vs yapmaması daha önemli tabi ama deterjan %100 bitkiselse tekrar durulamaya gerek yok bence, sonrasında ütüleme de yapılıyor sonuçta
danla2711 seabird bende ilk yıkadığımda siveno ile 30 derecede kısa programda yıkadım tekrar durulama yapmadım sonrasında uni baby geçtik bizde hiç alerji yapmadı bence o kadar sıkı sıkıya düşünmek iyi değil ya doğuruncada anlayacaksın çünkü ne kadar üstüne düşersen o kadar alerjik bir bebek olur şuan 5 aylık ve bir sorun yaşamadık sürünme dönemindede sürekli yerlerde olacak falan biraz rahat büyütmek lazım bu benim kendi düşüncem tabi ki bana katılmayanlarda olabilir ama genel olarak biraz serbest büyütmek gerekiyor bence
seabird Minnaksurpriz deterjan bitkisel diye tereddütte kaldım ama yine de güvenemeyip durulama yaptırdım az önce, bitkisel de olsa kalıntı kalmasın diye🌸 zaten tekrar durulamadan önce makinenin kapağını açıp baktım sanırım bitkisel doğal içerikli olunca çok da buram buram güzel bir kokusu yoktu😄
Minnaksurpriz seabird evet öyle oluyor ama gerek de yok bence içine bebek girince mis gibi kokuyor zaten😍
Fatma_zehra Rindamor kokusuz bebek deterjanını öneririm, yeni çıkmış bi marka lekeleri güzel çıkarıyo, içeriği çok temiz. Leke çıkarıcısını da öneririm, kaka lekesi anında yok oldu şok oldum.