aleynaozalpp14 Pinar58eslem canım kese gözüktüğünde bebek de gözükebilir yada gözükmezse 1 hafta içinde en fazla 2 hafta içinde görülür 9. Haftaya kadar bekliyorlar gmzükmesse boş gebelik böyle bi durumun mu var canım
Aysllllm Pinar58eslem ilk gittiğimde kese oluşmuştu kalp atışı felan yoktu hatta göstermişti doktor burada bebek oluşacak diye ..10 gün sonra gittiğimde de kalp atışı duyuldu..hafta olarak da 5 haftalık felandı galiba çok iyi hatırlayamasam da…
anneolmakneguzel_ Pinar58eslem tamamen yumurtlama döllenme va süresine bağlı aslında. O yüzden 8-10 hafta arası gitmek daha iyi oluyor. Yoksa sürekli panik oluyoruz oluştu mu bebek var mı diye
Pinar58eslem aleynaozalpp14 canım beş haftalık gittiğimde kese oluşmuş dedi on gün sonra kalp atışına bakalım dedi bende sormak istedim ne zaman oluşur diye
aleynaozalpp14 Pinar58eslem he eğer bebeği görmüş olsaydı kalp atışını dinletirdi canım ondan 10 gün sonra demiş muhtemelen görür gittiğinde
Pinar58eslem Aysllllm anladım benimki de aynısı on gün sonra gel dedi ultrasonda da kese var ama henüz bebek yoktu bende sorayım bir dedim