nesli5154 Merhaba kızlar 6+4 bugün kontrolüm var bebek görebilir mıyım acaba daha önceden görmedim çok korkuyorum
Mihrimahinannesi nesli5154 bugün bende 6+4 deyim bende gitmedim daha randevu bulamadım. Merak ediyorum. Haber verir misiniz kontrolden sonra 😊
Rabia_Han_Dikmen97 nesli5154 bende 5 haftalıkken vajinal usg ile kese göründü 7 haftalıkken de kalp atışını duymuştuk
anneolmakneguzel_ nesli5154 kese görünür ama bebek pek görünmeyebilir. 8-10arası beklerseniz daha rahat görürsünüz. Çok erken gitmemek lazım kanama vs olmadıkca
nesli5154 Mihrimahinannesi Sizin en son regl tarihiniz nedir ben henüz hesaplamaları doğrumu yapıyorum bilemedimde ondan soruyorum
nesli5154 Mihrimahinannesi merhaba ben dün gittim yolk kesesi görüldü bezelye kadar ufak birşey haftayada allah izin verirse kalp atışı duyarız dediler canım sen ne zaman doktora gidicen seninle aynı gündü haber ver demiştin haber vereyim dedim
nesli5154 Rabia_Han_Dikmen97 Umarım bende görürüm bende 5 haftalık iken gittim kese göründü bebek henüz yok dediler bakalım bugün nasıl olacak hayırlısı bende inşallah güzel haberler alırım bugün inşallah
Hizliveofkeli 6+2de gittik bebişi de gördük kalp atışını da duyduk. Umarım görürsünüz ama görmeseniz de korkmayın. İnşallah sağlıkla ilerlerliyordur🌸