Sarkac Minervabunny bence var ben olsam verirdim kan testi idrar testi alamadm bende yapmak icin heycanliyim
rabiayy Minervabunny bence 28 veya 29 unda verin. Henüz betanız çok düşük çıkar, stres yaşamayın boşuna
Minervabunny Merveue merhaba bugün çıkanı da yükledim o testi yaptığımda 6 gün vardı ctesi, bugün 4 kaldı
EsilaMelisa01-06 Minervabunny gidip verebilirsin kan düşük cikar ama bi 10 gün sonra tekrar verirsin benimde adetimden 5 gün önce öğrendim 77 cikmisdi 10 gün sonra tekrar kan verdim yukselmisdi sonra randevu alıp kadın doğuma gittim
AlyaO Minervabunny canım git kan ver bendeki de böyle oldu. Konuşmuştuk hatta 89 ile öğrendim ben dün sen de öğrenirsin bugün hadi koş koş ❤️🤲🏻
57ozii- Minervabunny Benimde böyle olmuştu emin olamadım kan verdim 1 aylık olmuştu bile geç bile fark etmiştim ben
Minervabunny Sarkac sadece beklesem mi emin olamadım koyulaşma gördüm mimli marka değil umutlandım da o yüzden eşime söylemem gerekecek erken neden yaptın deme durumu var😅
Minervabunny EsilaMelisa01-06 işte acaba bat beklesem mi dedim eşime de söylemedim daha hiçbir şey ama tek başıma kan vermeye de gidemem ondan arada kaldım🥹💞
Minervabunny EsilaMelisa01-06 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim benim için de dua eder misiniz💞
Minervabunny etkafa teşekkür ederimmm inşallah vardır mimli testlerden değil koyulaşma da oldu🌸 sadece bat beklesem mi ondan emin olamadım💞🌸
Visneli1so-s Minervabunny var gözüküyor tabki ayyy hayırlı olsun şimdiden benimki daha da silikti ve 1 hafta varken öğrenmiştim kan verdiğimde 62 çıkmıştı sende ver bariz belli var yani 🥳🥳🥳