Tospik Durununannesi80 ahhaha koptum şuan ye gitsin yaaa içine dert olcak yoksa ben her sabah yiyorum 🤣🤣
Durununannesi80 Tospik işteydim kız gelir gelmez yedim serviste hayalini kurarak geldim ah bu bebeler ne hale sokuyo bizi😂
Melekkkkkkkkkkkk Elvn 21+4 hiç almadm. Zaten 74le hamile kaldım. Almasamda olur ama bu aydan sonra başlar diyorlar bebislerimz iyi olsunda inşallah gerisi boş 😊
Beyzan 34. Haftamdayım ve yaklaşık 25 kilo aldım 😂Ama 50 kilo ile hamile kaldım boyum 1.75 çok zayıftım kimse anlamıyor 75 kg olduğumu 😂
nesli2018 Kubrakuzey zor hamilelik serüveni :) bulantılar kusmalar serumlar derken 4 kilo verdim bu hafta oldu ancak 2 kilosunu geri alabildim :) hamilelikten beri iştahım kapandı benim neden bilmiyorum yoksa ben de kilolu hamile kaldım :)
Kubrakuzey nesli2018 vallaha keşke o zorluk bana da uğrasaydı ben sofrayı toplarken acıkanlardanım🙄 nefsimle savaşıyorum resmen 😂
Kkubraa Elvn 29.haftaya girdik bugun 47kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum 11kilo aldım ve doktorum hiç memnun değil böyle devam edersen son zamanlar diyetisyene gitmelisin dedi ekmeği ve hamuru kesmen gerek dedi 😊 ideal kilo 60 diyor ..