Papatya-45 Womanmom15 bence kişiden kişiye değişir benimde dikişler vardı kac tane bilmiyom ama 2 ayda anca düzeldi orası yavas yavas düşmüştü
aslhnkrts9 Womanmom15 dıştan 5 dikişim vardı ama dikişlerim düz değil benim u şekilli bir ayı bulmuştu iyileşmesi
Mrscakir Womanmom15 benim 2 dikişim vardı her gün sabah akşam baticon kullanmıştım 15 günde falan düzeldi ama kişiden kişiye yada dikiş sayısına görede değişebilir.
Womanmom15 Papatya-45 benim 2 tane içten dikiş var arada batiyor aciyor batikon surunce rahatliyor ama her gün yapamıyorum inşallah bişey olmaz
Papatya-45 Womanmom15 benim 3.5 ay oldu normal yapalı vajina iç kısmında şişlik olusmus arada kanama da oluyor hafif seninde basına geldi mi
tatlibebegim_ Womanmom15 benim dıştan rahat 20 30 tane vardı 1 ayda kendime geldim tam anlamıyla olmasada her wcden sonra pansumsn yaptım uzanıp havalandırdım acısı geçiyodu öyle yapınca
Womanmom15 Papatya-45 benim daha 17 gün oldu doğum yapalı öyle bişey yok çok şükür doktora gidebilirsin belki enfeksiyon gibi bişeydir