Merhabalar arkadaşlar 15+1 günlük genetik tüp bebek ile hamileyim ve dün afedersiniz ishal vardı şimdi ishal yok fakat karnımın içi ötüp duruyor ve saat 6 dan sonra uyuduğum halde 10 da kalktım sahura kadar oturup eşime sahur hazırlayıp kendimde yiyip yatıyordum öğlene kadar uyuyordum normalde 1_2 ye kadar şimdi kendi kendime saat 10 da uyandım ve karnımda bir guruldama var ve içten içten bir gelen yanma terleme var dışardan bir şey yok ama sanki içim yanıyor gibi uyumaya çalışıyorum çünkü uykusuzum ama uyuyamıyorum normalde gebelik kayıplarim var bir tane de doğup vefat eden bebeğim var yani ilk hamileliğim değil 1 haftadır hafif arada bebekte hareket hissediyorum gibiydi dünden beri birşey hissetmiyorum karnımın bir tarafı normalde diğer tarafına göre sert gibiydi lavaboya girdiğimde akıntılarım olurdu her seferinde nerdeyse ve şimdi o da kesildi dünden beri şimdi o sertlikte yok karnım boş gibi hissediyorum vücut ağrılarım vardı bugün onlarda yok bel kasık ağrısı gibi, göğüs hassasiyetim azalmış gibi öncekine göre sizce normal mi önceden kayıplarımda olduğu için çok korkuyorum yarın kontrolüm var ama çok tedirginim ya psikolojik mi sizce inşallah öyledir 😥