N00A Kızlar bat 28-29 Duratest diye bi marka daha önce kullanan var mı aranızda silik çizgi 5dk içinde çıktı kuruma çizgisi değil ama yalancı pozitif olabilir mi
sutlukahve_ N00A ya 2 gündür gördüğüm kaçıncı duratest postu bu ya hepimiz hamileyiz yada yalancı pozitif veriyor bu test ben geçen ay da bu testi denedim silik çizgiyi bırak kuruma bile çıkarması bu ay da seninki gibi silik çizgi çıktı 🙄
nuraymommy Yeni kullandım canım hatta koyulaşma yaşadım 2 gün kanda negatif güvenme derim en iyisi awox
N00A nuraymommy teşekkür ederim canım daha önce hiç kullanmadım geçen ay da yalancı pozitif gördüm onyüzden güvenim hiç kalmadı testlere
N00A sutlukahve_ İnşallah hepimiz hamileyizdir 🙏🏻🥹 Açıkçası benim çok umudum yok bu ay ama içime kurt düştü yaptım böyle silik verdi ama ben asla güvenemiyorum bide eczaneler genelde bunu veriyormuş 🤷🏻♀️
sutlukahve_ N00A inşallah ne yalan söyleyeyim benim de umudum yok açıkçası awox sipariş ettim ben yarın birgün gelir varsa onda da çıkar ben bide innovita yaptım onda da aşırı silik bişey var ama güvenmiyorm
sutlukahve_ N00A geçti günüm 17 yada 19 gibi olmam lazımdı ama benim zaten düzensiz o yüzden gecikmem oldu hamileyim diyemiyorum asla innovita da o silik çizgiyi sürekli cikariyoms sanırım
N00A sutlukahve_ Bende adet günümü bekleyip kan veririm artık koyulaşma var mı diye bi bakarım bi iki güne tekrar elimde test var boşa gitmesin 😅
N00A sutlukahve_ ben hiç kullanmadım bu markayı ama geçen ay başka bi test yapmıştım o yalancı pozitif verdi kan verdim negatifti. Testle kafayı bozmuştum geçen ay bu ay adet beklemeden kan vermicem 😅
sutlukahve_ N00A inşallah hamilesindir benim test öğlene gelir gelince yapsam olur mu acaba yoksa yarın sabahı mi bekleyim
N00A Hdou4225 sutlukahve_ niyetliysen gelince yap ama içecekler idrarı seyreltiyor diye yeni gebeliklerde çıkmıyormuş bazen gün içinde yapınca 🤷🏻♀️ garantilemek istersen sabah yap bence 🙂
sutlukahve_ N00A niyetli değilim sadece bı bardak çay içtim sabah öğleden sonra anca gelir o zamana kadar bişey icmesem de gelince mi yapsam diyorum zaten silik çıktı varsa çıkar galiba
N00A sutlukahve_ benim ilk gebeliğimde çıkmıştı gün içinde oda yeniydi yap istersen yarına kadar beklemekten iyidir ben olsam kesin yapardım yani 😅 Başka marka test olmadığı için elimde yapamıyorum