Sonnentala Bir kaç gündür salonda yatiyorum daha rahat ediyorum valla yer yatağı yaptım oooh miss gibi oğlum uyanmıştı o yüzden uyandım sonra acıktım birsey yedim şimdi oğlum kolumda bir yandan saçımla oynuyor bende bir yandan cennet mahallesi bakıyorum
KLORAKHANIM Sonnentala burada saat 4:26 bende 30 dakika önce kalktım eşime kahvaltı hazırladım kahve yaptım işe gidecek diye ve girdim yatağa 🥲 umarım uyurum, kızımla beraber koca yatakta ohhh.
gizem_esmr Sonnentala bende youtube tan canli yayin bölümlerini izliyorum saka gibi postu gorunce sasirdim yalniz degilmisim😂
ArasMom__ Sonnentala sırtımı yatağa yaslamış yatakta oturuyorum reflü mide yanması uyutmuyor beni 🤢🤢 gece üçten beri kalktım uyuyamadım zaten 1 de uyumuştjm
DENIZ_55 Sonnentala bende son zamanlarda oturma odasında yatiyordum uyku tutmuyor diye 2 gundurde hastanedeyim zaten uyuyamıyorum hala
DENIZ_55 Sonnentala sancim vardı acile geldim 2 sezeryan olacağım için sancı arttığı an dikislerin ağrır yırtılır riskli dedi yatıyorum birazdan ultrason cekinecem bakalım neye karar verilecek ne zaman doğuma alırlar bilmiyorum