17 günlük olduk bile ama nasıl 😂
Doğumdan 2 gün sonra sariliktan 6 gün yattik sariliktan bile deği hafif enfeksiyon dedi doktor ama bi serumu 3 gün filan verdiler arada damardan antibiyotik bide iki gün ışık tedavisi fazlası olmuyormus zaten lohusaligimi çok zor atlattim başımda annem kaldı ama o da hiç mi hiç bişey bilemedi 6 gün toplasan 40 dk uyumusumdur belki kan kültürü (5 ile 7 gun arası çıkıyormuş sonuç) testi için sirf hastanede yatirdilar bu yönden haksız yere kazanç saglamak için yaptılarsa hakkimi asla helal etmiyorum sonuçta yeni doğan yoğun bakimi olarak geçiyor sgkdan para alabilmek için sırf yatirdilar diye düşünüyorum genede günah almak istemem aşırı zorlandim normal doğum yaptım ama doğum beni zorlamadi bile kimse bana sen nasılsın bile demedi kendi annem bile kendimi aşırı yalniz hissettim bu süreçte doğumdan değil de sonrasına kendini hazırlamak gerekiyormuş doğum değil sonrası anneyi cevredekiler çok fazla yipratirip aşırı yoruyor rabbim bilinçli kisilerle karsilastirsin hamileliğim boyunca buranin bana çok faydasi olmus tecrubelerden okuyup ogrendiklarimden çok faydasını gördüm 1 kerede gebe okuluna gittim imkaniniz varsa kesinlikle gebe okuluna gidin sütun var mi yetiyor mu yariyor mu sütun indi mi inmedi mi acaba bebek doymuyor mu bu tür cümlelere açık olup psikolojinizi hazırlayın genede kimseye takmamaya çalışın bu süreçte çok agladim yiprandim bide sagliksal olarak öksürügum aşırı vardi iki tane de dikisim hayatımin en büyük dönüm noktası oldu benim için bizler gorunmesekte yani en azından ben çok güçlü olduğumu biliyorum ve ben artik bir anneyim çok şükür rabbime tüm zorlukların ardindan en güzel kapılar açılıyor kızımın mis kokusu için herşeye değer ❤️🩷 doğum sonrası psikolojinizi zırh gibi hazırlayın tavsiye ve kimseye takmayin ve annelik iç güdüsü o kadar mucize ki resmen doğumdan sonra yeni bir sürüm geliyor size herkese bir avazda doğum ve musmutlu kavuşmalar diliyorum.