Kvsr46kvsr gevseyenanne şimdiii bol bol dinlenip bebeğine bu süreçte yardımcı olmalısın, bence ❤️ hayırlı olsunn
Sultankut gevseyenanne öncelikle hayırlı olsun bebişiniz 🌸 İlk olarak folik asite başlamalısınız İçinize sinen bir doktora karar verdikten sonra o size kesenin bebeğin ne zaman görüneceğini kalp atışının ne zaman duyulacağını hep hafta olarak çağırarak söyler bu süreç zor geçiyor kese oluyo seviniyorsun bebek yok içinde diyo endişeleniyosun ama akışına bırak nasipse oluyor zaten. Suyu bol içip ağır işlerden kaçınmalısın ani hareket yapmamalısın sağlık ocağındaki ebene hamile olduğunu mutlaka bildir o sana takvim hazırlar aşı için vb sonra vitaminlerine bakarlar ☺️
ddefnos gevseyenanne merhaba ikinci gebeliğim kendi izlediğim yol şöyleydi saglik ocağına gidip kan verdim folik asit zaten kullanıyodum devam ettim. 6.haftaya randevu aldım kadın doğum için kanamam falan olsa giderdim ama herhangi bi şikayetim yoktu. Beklemek istedim çünkü erken gidince de yok kese görünmedi yok bebek yok stres oluyorum ilk gebeligimde oyle olmuştu. 6+4te gittiğimde kalp atışıyla bebeğimi gördüm inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hayirli olsun🧡
gevseyenanne Sultankut bilmediğim bir çok bilgi vermişsiniz teşekkürler ☺️ hemen doktora gitme diyenler oluyor ama o zaman sağlıklı gebelik olup olmadığını nasıl bilebilirim? Kimyasal, boş gebelik bir sürü ihtimali varmış..
yourpariah gevseyenanne canım evet birsürü ihtimal var ama bunlar düşük ihtimaller sen kötüye odaklanma sağlıklı olduğunu düşün pozitif düşünmeye çalış öncelikle. yine de 5. haftada gitmen en mantıklısı bence 4. haftada doktorlar hiçbir şey yapmıyo zaten gözükmez sadece beta takibi yapabilir. hayırlı olsun 😍
Sultankut gevseyenanne rica ederim🌸hemen gitme diyenlere aldırmayın kontrollü olmakta her zaman fayda vardır doktorunuz en doğru bilgiyi verecektir 8-9 hafta civarı kafanız netleşir ☺️
Hifaakim gevseyenanne senle aynıyız Cnm bende yeni öğrendim 4 haftalık beta rakibi yapıyoruz bnmde kafamda deli sorular doktora gitsem mi gitmesemmi haberleşelim olur mu gitsem bakmaz gitmesem ya bişey olursa korkursu ilişkiye dikkat etmek gerekirim fln fln
gevseyenanne Hifaakim evet ben de öyle gitsem gitmesem kararsız kaldım ama olayların akılı farklı gelişti ve benim kontrol ve kararımdan çıktı. Randevu bulamıyorum ve 9 günlük bayram tatili boyunca da gidemeyeceğim. Ben de üstelemedim. Belki hayırlısı böyledir. Kişileri de gerekli olmadıkça ultrasona girme dedi. Bakalım. Yani en erken 7. Haftada görünebilirim o da olursa
umutluanne7 gevseyenanne 12 haftaya kadar ağır iş yapma , evham stres yapma her zaman dua et elini karnına koy ve dua et Rabbim çok güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize 🥰❤️ Önce kese görürsün , sonra kalp atışı sonra rutin kontroller 🥰
Srhn Bende daha dün öğrendim bugün 4+5 bayramdan sonra gidicem ilki 6.haftada düşük olmuştu bu sefer erken gitmek istemedim heyecanlıyım o yüzden