DuruDefne_mommy Ahs34 evet sabah 9 buçuk gibi verdim belki de çıktı sisteme düşmüyor e nabizdan sürekli kontrol ediyorum yok yani çıkmadı başka ogrenebilcegim yer var mı acaba
orkidemm_ DuruDefne_mommy barkod alsaydın doktorun sisteme düşmeden görürdün ben hep öyle yaptım aklında bulunsun
Ahs34 DuruDefne_mommy sağlık Ocağı laboratuvar için devlet hastanesine gönderiyor ya o yüzden geç çıkıyor sabah dokuzda doktor mesaisi başladığında sisteme düşür
DuruDefne_mommy orkidemm_ ya öyle mi hiç bilgim yoktu keske önceden haberim olsaydı kesin alırdım neyse şunun şurasında ne kaldı sabaha 😀
orkidemm_ DuruDefne_mommy barkod çıkıyor tüpün üstüne yapıştırıyor ya barkod alabilir miyim dediğinde iki tane çıkarıyor sana veriyor birini kan incelendikten sonra hemen sistemden görüyorsun 🌺
DuruDefne_mommy orkidemm_ off ben bunu nasıl atlarım ya gerçekten böyle birsey olduğunu şimdi duydum demek ki şimdiye kadar yüz kere ogrenicektim ama şimdi içim içimi yiyor emin olmak istiyor insan
orkidemm_ DuruDefne_mommy ben belki biliyorsun diye demedim aslında ben hep öyle öğrendim yoksa onların keyfi sisteme düşüş oynaylatılma vs uzun sürüyor
DuruDefne_mommy Allah’ımm inanamıyorummm sana binlerce kez şükürler olsunnn❤️Benimle birlikte bekleyenler hepinizden Allah razı olsun kızlar❤️Regle 1 gün kala 20 çıkmış normal mi sizce 🌸
Sevval_uyar_55 DuruDefne_mommy hadi gözün aydın canım korkma benim değerim 5.49 şimdi 17. Haftaya giricez