DuruDefne_mommy Burcu__0506 bende bu ay başlamıştım ilk defa yaptım yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim sanırım işe yaradı 🥰
Tutar13 DuruDefne_mommy canım hayırlı olsun öncelikle pik gununu ve catlamayı degerlendirdikten sonra catlamadan sonraki gunude degerlendirdinmi acaba benim pik oldu dun catlama oldu degerlendşrdim bugune gerek varmı?tavsiyen nedir?
DuruDefne_mommy Burcu__0506 yumurtlama olduğu zaman C ve T çizgisi de aynı koyulukta oluyor o günü muhakkak degerlendir benim 2 gün sürmüştü yumirtlamam sonra bir anda 2 gün sonra siliklesti o zaman çatlamış oluyor ama ben regl günüm gelene kadar yapmaya devam ettim testi
DuruDefne_mommy Mgsh adet günüm gelene kadar devam ettim ben sonra yavaş yavaş yine koyulasti bugün pike yakindi genelde gebelik varsa tekrardan koyulasma oluyo bende dayanamadım test yaptım pozitif çıktı şuanlik kan vericem 2 gün sonra
DuruDefne_mommy Sevval_uyar_55 canim bu testle mi sen kan vermiştin değerin kac çıkmıştı hatırlıyor musun yarın sabah kan vericemde
DuruDefne_mommy KLORAKHANIM başka markayla yapmak istemedim hepsi yalancı pozitif veriyor diye awox en güveniliri diye aldırdım eşime ama yarından sonra veririm kan netleşir