Edafmo Prenseslerim_ biz oğlumuza Yaman koyucaz🥰🥰🥰 Alpaslan çok güzel isim aslında ama 2024-2025 bebekleri heeep alpaslan
Parinas Prenseslerim_ Alparslan Hasan ağır bebek için. Artun ilk defa duydum değişik isimler pek sevmem 🙈ama anlamı güzelse bi şans verilebilir. Yamanı işaretledim ama yokluktan yani. Anlam çok önemli benim için. Bi de adı üzerinde yaramaz olmayan yaman yok 🙃 vaktiniz varsa biraz daha isim araştırması yapın bence
Prenseslerim_ Edafmo saglikla gelsin pasalarimiz insAllah ,bende Yaman istiyorum 💙Alparslana isinamadim uzun geliyor .almanyada yasiyoruz Almanlarda zor söyler bence.kizlarin adini hep ben koydum .erkek babasinin hakki simdi ama isinamiyorum3😭
Parinas Prenseslerim_ benim çok seçeneğim yok malesef. Bende aynı durumdan muzdaribim. Eşim Kuzey istiyor. Ben Kerem istiyorum. Doğuma kadar bir karar vercez artık. İlk oğlumun adı Yiğit huyu suyu güzel sakin akıllı bi çocuk. Ama çevrede denk gelme ihtimali yüksek bi isim 🤭
Prenseslerim_ deletedmom43191 bencede isindim soyismimiz arslan yaman arslan uyuyor bence .kocamin hakina girmeden sevdirmeliyim .kizlari hep ven koydum kesinlikle karismadi .simdi rahmetli babasi hasan hasan istiyor.veya alparslan.ama ikisinede isinamadim .canim ja
patili_kiz90 Uzun isim hiç sevmem. İki heceli yeterli geliyor bana. İsim düşünürkende çocuğa sesleniyormuşum gibi deneme yapıyorum. Mesela Kemal gel iki hece misss. Ama kemalettin gel demek çok yorucu geliyor.