Gunesk Okmeydanı prof dr cemil taşçıoğlunda muayene takip ya da doğum yapan var mı dönüşlerinizi rica ediyorum
Gulfemesat Gunesk merhaba ikinci kızıma hamileyim ilk kızımdada oraya gittim orda doğurdum ikinci kızımıda orada doğuracağım inşallah ☺️
0434 Gunesk ay bende oraya gitcem şuan 38 '2 haftalıklm ilk gebeliğim 38:4 te olmuştu özelde yaptım burda doğum acile gidiyorum ilgililer nst fln giriyorum iki günde bir gel diyorlar umarım doğumda güzel geçer ya🥹🥹hepmiizn
Gunesk Mhra5 doğuma muayene eden doktor mu giriyor yoksa o an hangi doktor varsa o mu giriyor ayrıca 33 haftalık gebeyim özelde takibimi sağlıyordum şu an gitsem takibim ve doğumum yapılır mı
Gulfemesat Gunesk ilk doğumum pandemi dönemindeydi o zaman çokta iyi değildi eski binada olmuştu şinmdi yeni yapılan kısımda oluyormuş daha iyimiş diye öğrendim eltim orada çalışıyor tek kişilik odalar bile varmış
Gulfemesat Gunesk kim varsa o eğer doktor planlarsa o giriyor ilk doğumama ozman gittiğim doktor girmemişti haftasonu ve beklenmedik bir anda olmuştu
Gunesk 0434 doğumu orada yapmak için direkt acile mi gittiniz yoksa randevu alıp düzenli muayeneye mi gittiniz
Gulfemesat Ebrueren merhaba 🌸 orada doğurucam şuan bir doktorum yok ama Murat bey var ona başlıcam bu ay
Mhra5 Gulfemesat Benimde 3 hafta felan var burda düşünüyorum serklaj oldum mennun kalmistim dogumu merak ediyorum
Gulfemesat Mhra5 geçmiş olsun şimdiden hayırlı güzel doğumlar olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah güzel hastane bence yoğun bakımı var ve çoğu doktor iyi bence tabi 🌸