Aler Kızlar hamileliğimi dinlenerek geçirdim ama bu gün dışardaydım ve soğuk bir yerdi bundan kaynaklı olabilir mi tereddütte kaldım kasıkta ağrı yok lekelenme yok ama kokrtum
Hasret_a Aler miğde bulantisi hamilelikte normal ağrı da evet soğukdan çabuk etkilenikiyor hamilelikte hemen ağrı yapar
2cocuk2kopek Aler evet canım soğuk alınca oluyor kanama lekelenme yoksa bol bol dinlen uzan ayaklarını hafif yükseğe al
Thebusra Belirttiğin haftlarda bu durum çok çok normal korkulacak bir durum yok ilk üç ay bel ağrısı kasıkta agrı mide bulantısı çok fazla olur tabiki üşütmüşte olabılırsın
Aler Thebusra birkaç saatir dinleniyorum da biraz daha iyi gibiyim şimdi sıcak su torbası da aldım ayaklarıma sadece mide bulantım devam ediyor nane limon destekliyim en iyisi
Thebusra Aler benim ilk cocukta mide bulantım 4 ay sürdü malesef bazı kişiler daha cok etkılenıyor . Tuzlu şeyler yiyebilirsin ama ben ilk dört ay mide bulantısı ilacı kullandım . Bakalım bu gebeliğim nasıl geçicek 5 . Haftadayım suan
Thebusra Aler mide bulantısından nefret ederim bende gebeyim duan ve hemen gebelıkte kullanlılan mide bulantısı ilacına başladımm prilam dr adı doktoruna danış alabilirsin güvenlı