Balbebek012 Seyma0323 aynen bizim de ilkinde 12,13 te filan başladık 2.de de aynı zamanlarda başladık şimdi 3.ye hamileyim magnezyum hiç yazmadı dün özellikle bunun için gşttim doktora
Alyadnz33 Balbebek012 Magnezyum hiç kullanmadım ama 31+5 olduk hep sancı kramp girmesi ile başladım tabiki hemen kesiyor vallaha öneririm sağlık ocağı bile yazıyor
Balbebek012 Alyadnz33 dün gittim doktora gece rahat yattım çok şükür çok aptallık ettim keşke ilk ağrılarda ısrarcı olsaydım 34+4 oldum ben de
Alyadnz33 Balbebek012 rahatlatıyor ewet baya etkisi oluyor içince 20 dakikada bı pozitif enerji geliyor böyle hoşuna gidiyor maden suyu da güzel bak ondada magnezyum var aşırı beğendim onuda
_Gizem__98 Balbebek012 banada yazmamıştı vücut ağrılarım çok olunca doktoruma ben danıştım öyle yazdı magnezyum ve baya iyi geldi maşallah ağrılarım azaldı
Balbebek012 _Gizem__98 çok şükür canım ben de gece rahat uyudum artık dişime de vurunca diş ağrısından duramaz oldum dün sabah gşttim ben de yazdırdım çok şükür magosıt yazdı
Balbebek012 Alyadnz33 her gün maden suyu muz tükettim ama ağrım çok tu dük doktoruma yazdırdım dün rahat uyudum çok şükür
Alyadnz33 Balbebek012 iyi çok şükür ya vallaha sancı bel ağrısı kötü siz sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz yoksa gün aldınız mı
Janssue Bir şişe maden suyundan alınan magnezyum ile bir takviyeden alınan oran aynı değildir. Sizin takviye ile aynı oranda magnezyum alabilmeniz için 1 kaç litre içmeniz gerekir