Sren1289 MrsMom1 19. Haftada hissettim şimdi 24 haftalık cok daha net hareketleri .kim bilir son zamanlar nasıl oluyordur 😅
Edizhr MrsMom1 14+3 haftalik 2 haftadır falan hissediyorum saniyelik belli ediyor kendini 🥰🥰3. Bu 2. De aynı şekilde hissettim
luna27 KumpirsMom Biz de 14.haftada hissettik, eşim de elini karnıma koyduğunda hissedebiliyordu ama bize de kimse inanmadı 😂 18-19. haftalardan sonra da aşırı aşırı hissetmeye başladık. Şuan 25+3′üz, hâlâ gümbür gümbür bizim oğlan 🙈
Sdanur1 MrsMom1 17+2 de çok minik pirpir balon patlaması gibi çok hafif hissettim sürekli olmamakla birlikte 20.haftada tamamen hissetmeye başladım ilk gebeligim
Busss3541 MrsMom1 ilk gebeliğimde 18 de hissetmiştim ikinci 16 şimdi 3.gebeliğim 15 de hissetmeye başladım
-Buse35 MrsMom1 ilk kızımı 22. Haftada hissettim bilmediğimden ikinci gebeliğim 16. Haftada hissettim
Ayse71 MrsMom1 oğlumdayken 16. Haftamda hissetmiştim hafifte olsa şuan 9+3 üz bakalım ne zaman hissederim ☺️
Busra2135 @Tastan o haftalarda net hissetmedim yani bir gün hissettim birgün bişi yok sonra sabah var akşam yok gibi şuan 19. Haftadayım hergün hissediyorum muhakkak oynuyor
Tastan Busra2135 maşallah benimki de 14 haftalık bende başlamıştım hissetmeye ama cumadan beridir hissetmiyorum yani cumada bi kere hissettim bidaha yok korkuyorum bi sıkıntı mı oldu diye ödüm kopuyor