MrsMom1 16. Haftamda hissetmistim. O gun gaz dan midir nedir karnim cok fena snacilanmisti oylr boyle degil. Bizde cok korkmustum doktorumu aradik acaba bebege ki bisi oldu diye apar topar klinige gittik Allahtan klinik henuz kapanmamisti. Doktorum bakti etti cok sukur sorun yoktu oglumda. Serum taktirdi faz sancisi oldugunu soyledi. Serum takildiktan sonra doktorumla esim sohbet ediyolardi o an korkumuzdan fekan bahsederken karnimda bisker hissetmistim. Hicam dedim bu haftada hissetmem mumkun mu felan demistim. Suan cok erken 20. Haftadan sonra net hissedersin dedi ama ben emindim oglumun hareketiydi. Cubku o gunden sonrs hep o his oldu o zaman kesin emin olmustum onun hareketi olduguna. Bizim korkumuzdan sonra sanki “anne baba ben iyiyim merak etmeyin” demisti sanki. Suan 11 sylik olcak nerdeyse gozumun onunde harekelterini izliuorum. Gece gece duygulandim ya offff🥹 cok cok ozledim o gunleri. Gecen yıl bu zamanda 8 aylik hamileydim. Canim hamileler lutfen bu anlarim tadini cikartin. Her aninizi videoya cekim fotgorafinizi cekin. Geriye kalan bebeginizin hareketleri sadece videoda kaliyo..🥹🥹🥹 hayirli dogumlar dilerim herkese🩷🌸