aycinelizsmom Femay yeni gördüm postunu aşkım 🤣 evet ya tam olarak öyle oluyordu, karnım semsert oluyordu birden. Abooo hamileliğimi özledim galiba 🥲🤣
Handenur1 Bende 29 haftalığım tam 3 haftadır aynısı oluyor bir tarafta sanki toplanıyor o taraf şişiyor ve o esnada nefesim daralıyo hafif ağrı gibi sonra 5 saniye falan sürüp geçiyo
GirlandBoy_Mom Femay aramızda bi gün var senle kuşum 🌸bende 23+4 üm 😍bende aynı durum var sanki mideme baskı yapıyor özellikle bişey yesem hemen şişiyorum nefes alamıyorum 😬😅
Femay GirlandBoy_Mom yaa ay ne güzel aynı haftalarda olmamız aynı şeyleri yaşıyormuşuz 😅💕 valla öyle iki lokma yesem şişiriyo hemen
GirlandBoy_Mom Femay iki parça bişey yesem sanki 9 aylığım gibi kanrım iyicene şişiyor yürüyüşüm bile değişiyor 😅
Ecemom_ Femay bende de oluyor kendini yukarı tarafta dağda ya da solda topluyor o an nefes alışım zorlaşıyor sonra salıyor kendini bebek. 38. Haftaya girdik bende normal artık. Siz kaç haftalık oldunuz
Femay Ecemom_ biz daha çok küçüğüz 24+5 daha 😅😅 38.haftaları hiç düşünemiyorum şimdiden böyleyse hahah
GirlandBoy_Mom Femay girdim aşkım 21+5 de güzel geçti şükür şuan tek sıkıntım plesenta rahmime yakın ve alt tarafa yerleşmiş yarın perinatoloğa gidicem riskli gebelik bölümüne Doktor’um yönlendirdi
Femay GirlandBoy_Mom burda bunu birkaç kişiden duydum kuşum haftan büyükçe çıkıyormuş yukarıya. Stres yapma 🌺