Kubrakarahan Kızlar mutfak dolaplarımı banyo fayanslarımı boyamak istiyorum 0 dan yaptırsam bana çok pahalıya patlar dönüşim videoları izliyorum kolay gibi duruyor hiç yapan varmı mutfak dolabı/fayans boyayan
kardelenimm Kubrakarahan ben 5 sene önce mutfak dolaplarımı boyadım güzel oldu. Şuan soyuluyor bazı yerleri
Rumeysaozcann Kubrakarahan kendi evim o an bütçem yoktu ama bu haliylede memnun değildim eve kimseyi çağırmak istemiyordum mutfak dolaplarını tezgahı banyoyu tuvaleti her yeri boyadım cilasını 2 şer kere attım 2 sene olucak hiç bir sıkıntı yaşamadım en azından beni idare etti
Alyadnz33 Kubrakarahan boya değilde duvar kağıtları gibi özel fayans kağıtları var Trendyol da bı bakın aşırı kullanışlı
Glhayat_54 Uzun süreli kullanamazsın malesef o an güzel görünür ama kullandıkca boyaların atmaları olur ve detaylı temizleyemezsin detarjanla. Kendi evinse eğer bianda değilde yavaş yavaş az az masrafla içine sine sine yaptırsan daha iyi olur.
Elif1anne Bende temmuzda mutfak fayanslarını boyadım fakat bazı kısımlar soyuldu boyama işlemi bu arada çok basit yazın banyoyu boyama değilde kaplamayla kaplamayı düşünüyorum